BOJAN PERIĆ ZBOG BALETA NE MOŽE DA DIPLOMIRA! Glumac ispričao svoj najveći BLAM!
Foto: Dragan Kadić

Otkrivamo

BOJAN PERIĆ ZBOG BALETA NE MOŽE DA DIPLOMIRA! Glumac ispričao svoj najveći BLAM!

Pop kultura -

Jedan od naših najpopularnijih glumaca Bojan Perić konačno je priznao da nije završio glumu. Zvezda serije "Vojna akademija" odigrao i svoju diplomsku predstavu, ali od diplome ga deli još samo ispit baleta s treće godine studija.

"Odbranio sam diplomski ispit, ali mi je ostalo da položim pokret i balet. Ispit je s treće godine", rekao je glumac gostujući u jednoj emisiji, pa slegao ramenima.

foto: Zorana Jevtić

On je po sopstvenom priznanju jedva položio i narodne igre s prve godine.

"Nema ništa jednostavnije od užičkog kola. Uspeo sam na kolegijumu da padnem preko sopstvenih nogu i prospem se koliko sam dug. Ustao sam i okrenuo se prema profesorki i rekao - ovo je za šest. Nemam pojma da igram. Ostao mi je moderni balet". otkrio je Bojan, koji je stekao popularnost ulogom Danijela Stošića u seriji i filmu "Vojna akademija".

foto: Zorana Jevtić

Više od 11 godina on je s roditeljima živeo u Solunu, gde je završio i srednju školu. Glumu je studirao u klasi s Hanom Selimović.

"Prvi razred osnovne škole završio sam u Beogradu i istog leta smo se preselili za Solun. Tamo sam nastavio školovanje i za tri meseca progovorio grčki i engleski. Kad si dete, sve je mnogo lakše. Naučio sam engleski i grčki", ispričao je glumac.

foto: Damir Dervišagić

Mnogi slavni glumci nisu nikad završili glumu - od Milene Dravić, pa do Nikole Đurička, koji je, po sopstvenom priznanju, zapeo na trećoj godini. Sjajni glumci bez škole su i Pavle Vuisić (novinar Radio Beograda), Miodrag Petrović Čkalja (veterina), Živojin Žika Milenković (književnost) i Radmila Savićević.

Bojana Perića uskoro očekuje snimanje i pete sezone "Vojne akademije", čiji scenarista je Željko Hubač.

foto: Profimedia

Fan "Igre prestola"

Seriju zavoleo zbog devojke

Bojan Perić je fan i serije "Igra prestola", čija osma sezona se trenutno emituje na kanalu HBO. Glumac je s najvećim fanovima iz Srbije pratio prošle nedelje prikazivanje prve epizode u bioskopu.

"Seriju sam zavoleo zbog devojke. Posle sam nastavio da gledam", kratko je prokomentarisao glumac.

Kurir/Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track