BRUKA! GLUMICA BRANKA VESELINOVIĆ (101) OPLJAČKANA U CENTRU BEOGRADA: Upali u stan i odneli joj NEPROCENJIVE stvari, a jedna joj je posebno važna!
Foto: Vladimir Šporčić

Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka

BRUKA! GLUMICA BRANKA VESELINOVIĆ (101) OPLJAČKANA U CENTRU BEOGRADA: Upali u stan i odneli joj NEPROCENJIVE stvari, a jedna joj je posebno važna!

Pop kultura -

Najstarija srpska glumica Branka Veselinović, koja će uskoro proslaviti 101. rođendan, opljačkana je nedavno u svom domu u centru Beograda.

"Prirodi i Bogu mogu da zahvalim što u 101. godini imam duh koji nije star i što sam često okružena ljudima. Često primam goste, nekada u toku jednog dana imam i po nekoliko poseta. Niko ne dolazi kod mene zbog moje mladosti ili starosti, nego zato što je moj dom svojevrstan muzej. Samo u jednoj od soba ranije je bilo oko 700 lutaka. Veći deo poklonila sam različitim ustanovama. Svaki detalj u ovome domu ima svoju priču i vrednost koja je za mene neprocenjiva. Neke od tih uspomena su mi nestale, a među njima i ključ Novog Sada", rekla je Branka, a potom dodala da je pljačku prijavila nadležnim organima.

foto: Marina Lopičić

"Sada je sve u njihovim rukama. Zbog toga ne želim mnogo da pričam na tu temu i verujem da će nadležni organi uspešno rešiti taj slučaj", ispričala je Branka Veselinović naglašavajući da je uvek u životu, pa tako i sada nepopravivi optimista.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/Bazar/Foto Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track