STEFANI JE IZNENADA PREMINULA! A TEK JOJ JE BILO 37... Poznati glumac skrhan bolom, sve potvrdio U POTRESNOJ PORUCI! (FOTO)
Foto: Profimedia

TUŽNO

STEFANI JE IZNENADA PREMINULA! A TEK JOJ JE BILO 37... Poznati glumac skrhan bolom, sve potvrdio U POTRESNOJ PORUCI! (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka i glumica Stefani Šerk preminula je iznenada u 37. godini, 20. aprila. Njen suprug i kolega glumac Demijan Bičir, potvrdio je ovu tužnu vest putem društvene mreže Instagram, pa zamolio javnost za razumevanje.

"Dragi prijatelji, u ime porodica Šerk i Bičir, s neopisivom bolom vam saopštavam da nas je Stefani napustila. Ovo je najtužnije i najteže vreme u našim životima i ne znamo koliko vremena će nam trebati da prevaziđemo bol. Lepo, anđeosko i talentovano prisustvo Stefani će nam zauvek nedostajati. Zauvek ćemo držati Stefani u našim srcima. Unapred se zahvaljujemo svima na molitvama i tražimo vaše razumevanje kako bismo tugovali u miru i privatnosti. Naša iskrena nada je da će naša divna Stefani, moj anđeo i ljubav mog života, počivati u večnom miru", glasi njegova potresna poruka, koja je mnoge rasplakala.

Iako je glumac napisao i kako je njegova supruga "umrla u miru", nije otkrivai od čega je bolovala. Javnost nije bila upućena u dijagnozu poznate glumice, čak ni njene bliske prijateljice poput Dajane Kruger nisu znale za bolest.

"Tako mi je žao. Nisam imala pojma. Šaljem ti mnogo ljubavi", poručila je Dajana Demijanu.

Šerk i Bičir bili su zajedno od 2011. godine i nisu imali dece.

Kurir.rs/CNN/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track