OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MIŠE JANKETIĆA SA CELOM PORODICOM! Žena, deca i unuci su mu BILI SVE, a zadnji Vaskrs s NJIM nikada  neće zaboraviti! SVI SU PRIMETILI SAMO JEDNO (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović

TUGA

OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MIŠE JANKETIĆA SA CELOM PORODICOM! Žena, deca i unuci su mu BILI SVE, a zadnji Vaskrs s NJIM nikada neće zaboraviti! SVI SU PRIMETILI SAMO JEDNO (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najboljih srpskih i jugoslovenskih glumaca Mihailo Miša Janketić bio je veoma posvećen i privržen porodici. U braku sa suprugom Svjetlanom Knežević dobio je četvoro naslednika - ćerke Ivu i Milicu i sinove Radomira i Marka, a njihova poslednja porodična fotografija nastala je prilikom proslave Uskrsa, 28. aprila ove godine.

foto: Instagram

Otac i sin.......

Објава коју дели Svjetlana Knežević (@svjetlanaknezevic) дана

Na okupu je bila čitava porodica, Miša je nasmejan pozirao sa suprugom, naslednicima i unucima, a fotografiju je na svom profilu na Instagramu objavila Svjetlana, koja neretko porodične trenutke deli sa javnošću.

U raskošno bogatoj karijeri Mihailo Miša Janketić odigrao je preko stotinu uloga u pozorištu, najviše u svom Jugoslovenskom dramskom. Ogroman trag ostavio je i na filmu, televiziji i radiju.

Otac i kci......

Објава коју дели Svjetlana Knežević (@svjetlanaknezevic) дана

Dobitnik je svih najznačajnijih glumačkih i društvenih priznanja, Dobričinog prstena, Oktobarske nagrade, četiri Sterijine nagrade, Nagrade „Pavle Vujisić“ za životno delo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track