FANOVI ŠIROM SVETA, ALI I SRPSKA ESTRADA SLOŽNI: Madona falširala na Evroviziji za 1.000.000 dolara! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

PROPALA

FANOVI ŠIROM SVETA, ALI I SRPSKA ESTRADA SLOŽNI: Madona falširala na Evroviziji za 1.000.000 dolara! (FOTO)

Pop kultura -

Nekadašnja pop kraljica Madona šokirala je mnogobrojne fanove i publiku Evrovizije kada je zapevala na finalnoj večeri ovog takmičenja. Ona je toliko toliko falširala i promašila intonaciju, da ju je bilo mučno slušati.

foto: Pritnscreen

Luiza Čikone definitvno je ukrala šou na 64. po redu Evroviziji, ali u negativnom smislu. Dok su svi željno iščekivali njen nastup, nisu ni slutili koliko će se razočarati. Madona se u Tel Avivu pojavila u pratnji Žana Pola Gotjea, čiju je kreaciju nosila, i sa svojom svitom od sto ljudi.

Prvo je izvela svoj 30 godina stari hit "Like a Prayer", koju je pevala uživo, a potom i novu pesmu "Future" sa reprerom Kuavom, koju je, po svemu sudeći, pevala na plejbek.

foto: Pritnscreen

Iako je nastup bio odličan, što se od Madone i očekuje, svi su se šokirali kada je pustila glas. Kraljica popa toliko je falširala, promašila intonaciju, da je, kako pišu na društvenim mrežama, bio "transfer blama" slušati je.

foto: Printscreen Instagram

- Da li je ovo stvarno Madona ili je njena loša zamena? Vreme joj je da ode u penziju. Kakav promašaj! Najgori nastup večeri. Ma, dajte! Želimo Madonu. Oh, draga Madona, prestani - samo su neki od komentara na Tviteru. Ni naše poznate ličnosti nisu bile imune na Madonin nastup, među prvima Marija Šerifović.

foto: Printscreen Tviter

- Molim vas, ne napadajte me - ali, Madona, sestro, teraj se u tri pi*de materine sa svojim lajv pevanjem! Ja da čujem ovaj snimak a da sam Madona, pevala bih samo na klonji - napisala je Marija, a Ana Bekuta se pridružila kritikama: - Falšira za MILION! Goca Tržan našalila se na Madonin račun jer je pevala na autotjun, ali ju je pohvalila.

foto: Tviter

- Ušao Rasta u Madonu. Može i da falšira, može i da se oblači kao cirkusant, i dalje je Madona! Bez sve šale! Kristina Kovač takođe se podsmevala Madoni.

foto: Printscreen Tviter

- 'Ajde što tako izgleda, ali zašto Madona zvuči kao da ima 120 godina? Uf bre, kakvi falševi. Tuga. Je*em ti sunce, je l' nisi mogla da nas pustiš da te pamtimo kao kraljicu? Strani mediji takođe su zgroženi nastupom svetske zvezde pa su usledile kritike.

foto: Pritnscreen

- Da li smo mi krivi što imamo tolika očekivanja od Madone? Jer Madona je ipak "samo" Madona. Inače, pop divi je ovo četvrti put da peva u Izraelu, a njen dolazak finansirao je milijarder koji joj je navodno platio čak milion dolara za ovaj nastup.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Odmah posle finala Nevena stigla u Beograd

foto: Printsscreen yt

Nevena Božović još jednom je pokazala da je odličan vokal, a uprkos njenom lošem plasmanu na Evroviziji, čini se da su svi zadovoljni njenim nastupom. Naša predstavnica doputovala je juče ujutru u Beograd, gde će sabrati utiske i odmoriti se, s obzirom na to da je odmah posle finala sa svojom ekipom napustila Izrael.

"Briljirala" Duška ređala bisere

foto: Damir Dervišagić

Za naše ljubitelje Evrosonga jedna od najzabavnijih stvari svakako su komentari voditeljke RTS-a Duške Vučinić. Jedna od prvih brilijantnih izjava voditeljke Javnog Servisa jeste na samom početku Evrosonga, kada je publici poželela dobro veče. - Dobrodošli u Izraliju - rekla je Duška i odmah postala predmet podsmeha na Tviteru. Kada je nastupao pobednik - Holanđanin Dankan Lorens, Vučinićeva je dala detalje o njegovoj biografiji i rekla da je on "propevao pre nego što se rodio". Za predstavnicu Grčke Katerinu Dusku, voditeljka je prokomentarisala da je: "Neka Kejti Peri u slou moušnu", šta god to značilo. Za predstavnika Švedske Džona Ludvika, Duška je rekla: - Predstavnik Švedske je rođen kao siroče.

Tijana Dapčević Ponosna na sestru Tamaru

foto: Pritnscreen Instagram

Tijana Dapčević ponosna je na svoju sestru Tamaru Todevsku, koja je zauzela osmo mesto na Evroviziji. - Do samog kraja je bila prva i onda se desio taj momenat glasanja publike koji mi uopšte nije jasan, ali nema veze, kako god. Ponosna sam sestra, napravila je veliki uspeh i bila je na visini zadatka - rekla je Tijana. Inače, mnogi su bili razočarani time što Severna Makedonija, koja je od Srbije dobila 12 poena, našoj Neveni nije dala nijedan glas.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track