UMRO ČUVENI GLUMAC! Dobio fatalnu dozu droge za silovanje! SUMNJA SE NA UBISTVO!
Foto: Pritnscreen Tviter

tuga

UMRO ČUVENI GLUMAC! Dobio fatalnu dozu droge za silovanje! SUMNJA SE NA UBISTVO!

Pop kultura -

Erik Mičels pronađen je mrtav u svom domu u Londonu nakon što mu je ubrizgana prekomerna doza GHB, gama-hidroksibuterne kiseline, koja se ilegalno koristi kao "droga za silovanje".

Dvadesetpetogodišnji Žerard Matovu mu je, navodno, dao fatalnu dozu, nakon što je došao u glumčev dom, dok su se pronašli na mreži za upoznavanje pripadnika LGBTQ populacije, Grinderu. Žerard i njegov saradnik Brendon Danbar su optuženi da su dvanaestoricu muškaraca upoznavali preko gorepomenute mreže, ne bi li im ukrali materijalne stvari i dokumenta.

Glumac je, nakon što se 2010. godine razveo od supruge, imao nekoliko dužih veza, ali se u poslednje vreme osećao usamljeno, piše britanska štampa. Mičels je Žerarda pozvao u svoj dom na se*s, a Matov je u toku noći fotografisao glumčevu kreditnu karticu, ali i vozačku dozvolu i druga lična dokumenta.

Članovi porodice glumca, koji se pre nekoliko godina pojavii u filmu o Džejmsu Bondu "Skajfol", pronašli su ujutru njegovo telo, a optuženi je identifikovan putem DNK analize tragova na špricu.

Matovu priznaje da je tu noć bio sa Erikom, ali negira da ga je ubio, dok su na sudu priloženi dokazi da su Žerard i njegov saradnik, između ostalog, jednoj od žrtava ubrizgali drogu u leđa, bez njenog pristanka. Suđenje je u toku.

Kurir.rs, BBC / Foto: Printscreen Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track