Najnovije vesti

LUKA ŠULIĆ IZ 2 CELLOS DOBIO DRUGO DETE: Zapalio Instagram slikom iz PORODILIŠTA, a ovo je njegova PRINCEZA koja je dobila arapsko ime! (FOTO)
Foto: Profimedia

SREĆNA VEST

LUKA ŠULIĆ IZ 2 CELLOS DOBIO DRUGO DETE: Zapalio Instagram slikom iz PORODILIŠTA, a ovo je njegova PRINCEZA koja je dobila arapsko ime! (FOTO)

Pop kultura

Luka Šulić, član sastava "2 Čelos" i njegova supruga Tamara postali su roditelji po drugi put.

 

Dobili su ćerku kojoj su dali ime Hana. Popularni violončelista je prvu fotografiju iz porodilišta objavio na svom Instagramu, uz veoma emotivnu poruku.

 

"Naša mala princeza Hana se rodila. Tako sam ponosan na svoju princezu i njenu majku, moju predivnu suprugu Tamaru Šulić. Ovo je dokaz da se stvari ne odvijaju uvek onako kako planiramo, već da univerzum ima svoje planove. Hana nas je iznenadila rodivši se dve nedelje pre očekivanog datuma. Ja sam trenutno u Rimu, gde snimam prvi solo album, Vivaldijeva "Četiri godišnja doba". Žao mi je što nisam bio na porođaju, ali moja supruga mi je rekla: 'Bolje kratak i brz porođaj bez tebe, nego dug i težak s tobom pored mene. Usput, bio sam prisutan na rođenju prvog deteta, koji je bio dug. Jedva čekam sutra da krenem kući, da upoznam svoju ćerku i uzmem je u naručje", poručio je Šulić.

 

Ime Hana je, inače, arapskog porekla i ima značenje: "razumevanje, iskusna, pametna".

 

Luka i Tamara u vezi su od 2015. godine a venčali su se 7. jula 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji. Prvo dete, sina Vala, dobili su u novembru 2017. godine.

 

Kurir.rs, Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...