KARTE ZA MARINU 5 PUTA JEFTINIJE NEGO U SVETU! Počela prodaja ulaznica za izložbu "Čistač", a evo kad će ulaz biti SLOBODAN!
Foto: Dragana Udovičić

MUZEJ SAVREMENE UMETNOSTI

KARTE ZA MARINU 5 PUTA JEFTINIJE NEGO U SVETU! Počela prodaja ulaznica za izložbu "Čistač", a evo kad će ulaz biti SLOBODAN!

Pop kultura -

Muzej savremene umetnosti u Beogradu započeo je s prodajom ulaznica za veliku retrospektivnu izložbu "Čistač" Marine Abramović.

Karte se kupuju za tačno definisani datum i vremenski termin, a cena je 600 dinara, što je pet puta jeftinije nego za ovu postavku koja je obišla već nekoliko zemalja.

Za studente, učenike srednjih i osnovnih škola i penzionere utvrđen popust od 50 odsto. Cena ulaznice za grupne posete od preko 15 posetilaca iznosi 400 dinara. Za porodične posete, cena ulaznice za roditelje iznosi 600 dinara po osobi, a za decu od 7 do 17 godina 150 dinara.

"Sa ponosom predstavljamo početak prodaje karata za retrospektivnu izložbu Marine Abramović. Ovo je prvi put da Muzej savremene umetnosti u Beogradu uvodi onlajn prodaju ulaznica, što dovoljno svedoči o veličini i značaju celokupnog projekta", istakao je Slobodan Nakarada, v. d. direktora Muzeja savremene umetnosti u Beogradu, i dodao da se radi o najnižoj ceni ulaznica za ovu izložbu koja je do sada obišla šest odabranih evropskih gradova.

Za ovu biće slobodan ulazak na Dan otvaranja Muzeja (20. oktobar), ali i svake prve srede u mesecu od 10 do 18 sati. Svečano otvaranje izložbe "Čistač" zakazano je za 21. septembar 2019. godine. Nosilac projekta je MSU uz podršku Vlade Republike Srbije.

foto: Marina Lopičić

Kurir/ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track