MIRA JE BILA SILOVANA SA 16 GODINA I NIKAD SE NEĆE OD TOGA OPORAVITI: Osećate sramotu, kao da ste vi krivi! Glumica je konačno skupila hrabrost i ispričala SVE! (VIDEO)
Foto: Profimedia

potresno

MIRA JE BILA SILOVANA SA 16 GODINA I NIKAD SE NEĆE OD TOGA OPORAVITI: Osećate sramotu, kao da ste vi krivi! Glumica je konačno skupila hrabrost i ispričala SVE! (VIDEO)

Pop kultura -

Mira Sorvino koja danas ima 50 godina kaže da ju je kao 16-godišnjakinju zlostavljao reditelj tokom jedne audicije za film i da je ona sve to prijavila holivuskoj organizaciji za međunarodne medije.

foto: Profimedia

Glumica je o ovome progovorila na konferenciji sa aktivistima pokreta "Time's Up", koja je za cilj imala da da zakonsku podršku inicijativi za bolju zaštitu žrtava silovanja, seksualnog napada i seksualnog uznemiravanja.

Mira je bila jedna od prvih javnih ličnosti koje su priznale da ih je filmski producent Harvi Vajnstajn seksualno zlostavljao, a drugi put je opisala da ju je sa svega 16 godina uznemiravao kasting direktor.

"Svima vam sada ove mogu reći da ne samo da sam bila žrtva seksualnog zlostavljanja i maltretiranja od strane gospodina Vajnstajna, već da sam i žrtva seksualnog napada i da sam preživela silovanje od strane poznate ličnosti", u suzama je rekla glumica, ali nije otkrila o kom muškarcu se radi.

foto: Profimedia

Navela je kako je to silovanje drugog stepena, budući da je bila maloletna te da nije mogla dati pristanak za seksualnu aktivnost zbog godina.

"Ovde sam da bih pomogla. Drugi koji su preživeli isto ovo zaslužuju pravdu i više vremena kako bi naučili da se nose s tim. Osećate sramotu, kao da ste vi krivi", poručila je glumica.

"Hteo je da me uplaši za horor scenu. Vezao me je za stolicu, izvadio je kondom iz džepa i ugurao mi ga u usta, počela sam da se gušim.", prisetila se Mira.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja