DECA SU UMRLA OVDE, IDIOTE! SLEDEĆI PUT SE SLIKAJ NA GROBLJU! Ruska influenserka se slikala polugola u Černobilju, izazvala BES celog sveta, a sada se pravda OVIM REČIMA (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

STRAŠNO

DECA SU UMRLA OVDE, IDIOTE! SLEDEĆI PUT SE SLIKAJ NA GROBLJU! Ruska influenserka se slikala polugola u Černobilju, izazvala BES celog sveta, a sada se pravda OVIM REČIMA (FOTO)

Pop kultura -

Ruska influenserka Veronika Ročeva (23) izazvala je bes širom sveta objavljivanjem provokativnih fotografija u donjem vešu koje su nastale u Černobilju, mestu najveće nuklearne nesreće u istoriji.

Nakon burnih reakcija, negativnih komenatara i osuda iz celog sveta, Veronika se konačno oglasila o spornim fotografijama, ali opravdanje koje je pounudila neće joj moći da skine ljagu sa svog imena.

Naime, Veronika tvrdi da je se uopšte nije slikala u Černobilju već u 4.000 kilometara udaljenom Nosibirsku u Sibiru, kao i da "ne zna" zbog čega je uz fotografije osvanuo geo tag Pripjat.

Fotografije koje su podigle prašinu objavljene su 6. i 13. juna. Na prve dve Veronika pozira u providnom zaštitnom odelu, s tim da je ono raskopčano, a u prvom planu je njena pozadina i veš. Mlada influnserka nekoliko dana kasnije objavila još dve fotografije na kojima nosi isto zaštitno odelo, ali ovog puta je gole grudi prekrila rukama, dok na licu nosi gas masku.

Na prvoj seriji fotografija Veronika je ostavila Pripjat kao geo tag, želeći da pokaže da se nalazi u gradu koji je sagrađan za radnike nuklerne elektrane i koji je nakon katastrofe 1986. godine ekspresno napušten zbog visokog stepena radijacije.

"Ti si bolesna", "Verovatno nije ni dovoljno pametna da bi shvatila da je to što je uradila nepoštovanje", "Deca su umrla ovde, idiote", "Možda da napraviš sledeću fotografiju na groblju. Poželjno sa otvorenim kovčegom i svežim lešom", pa čak i "Da, zračenje je seksi. Radujemo se tvojoj dijagnozi raka", naterali su Veroniku da zažali zbog objavljenih fotografija i javno se izvini.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track