Najnovije vesti

BAKA PRASE, NAJPOPULARNIJI JUTJUBER, EKSKLUZIVNO ZA KURIR OTKRIVA KAKO SE OBOGATIO: Ne znam ko je Šerbedžija, ja sam broj jedan u Srbiji!
Foto: Stefan Jokić, Printskrin / You Tube

Intervju

BAKA PRASE, NAJPOPULARNIJI JUTJUBER, EKSKLUZIVNO ZA KURIR OTKRIVA KAKO SE OBOGATIO: Ne znam ko je Šerbedžija, ja sam broj jedan u Srbiji!

Pop kultura

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase,  najviše je opčinjen činjenicom da je sa samo 22 godine uspeo da od svog posla kupi automobil iz snova - "porše". Iako je sin đakona Nenada Ilića, njegova interesovanja su potpuno drugačija, i to u odnosu na celu porodicu.


Da li si sam kupio "porše"?
- Ovo je baš moj "porše". Hteo sam da dobijem kola, ali pošto nisam uspeo od sponzora, onda sam odlučio da ih sam kupim.

 

foto: Ana Paunković

Što baš "porše", je li moglo nešto jeftinije?
- Ne mora. Meni materijalne stvari nisu prioritet. Ja na to gledam kao na igricu, jer mi je zabavno, ali i želim da izgledam ozbiljnije.


Šta si još kupio skupo?
- Sat "roleks" i dosta patika.

 

foto: Ana Paunković

Koliko zarađuješ?
- Neću ja ništa da kažem. Poenta "poršea" je bila da se zna ko je šef, da sam broj jedan i da to radim najozbiljnije na sceni. Hteo sam i da privučem pažnju sponzora, da vide koliko je to ozbiljna platforma i koliko se novca vrti. Kad dođem na sastanak u "poršeu", sponzor će drugačije da priča sa mnom. Ali mi je i kul što imam "porše".


Neki pevači na estradi gule po 30 godina, pa ne voze skupa kola.
- Pa nisu broj jedan. Ja sam se za dve i po godine ostvario.

 

foto: Printscreen

Bićeš gost na Belefu s Radetom Šerbedžijom i još mnogo ličnosti iz sveta kulture. Jesi li mogao to da pretpostaviš?
- Pa ne. Sad ću da zvučim glupo, ali ja i ne znam ko su ti ljudi zato što nikad nisam pratio našu umetničku scenu. Bio sam u svom svetu ceo život, igrao igrice i ništa me drugo nije interesovalo.


Završio si muzičku školu, ipak.
- Jesam, ali me nije interesovalo ništa sa strane.

 

foto: Printscreen

Čime si inače planirao da se baviš dok nisi postao jutjuber?
- Hteo sam da budem profesionalni gejmer, ali me niko nije podržavao u tome, pa sam morao da to batalim. Onda sam mislio da ću upisati muzičku akademiju, ali nisam, i koliko sam tad bio smoren, toliko sam danas srećan.


Čime ti se majka bavi?
- Mama je s tatom u Amsterdamu, pošto je tata protojerej SPC, ona mu pomaže i peva u crkvi. Oboje su završili po dva fakulteta. Mama je završila glumu, tata režiju, a oboje i teologiju.

 

foto: Ana Paunković

Da li se ti pronalaziš u crkvi?
- Ne. Ja sam vernik, ali nisam toliko posvećen da idem u crkvu. Smatram da to treba da ti dođe s vremenom, pa da sam odlučiš da se posvetiš tome.


Da li ideš u crkvu?
- Idem kad su praznici, a ranije sam išao jer su me terali mama i tata. Ali smatram da u tome svako treba sam da se pronađe.

 

foto: Printscreen Youtube/Baka Prase

Poznato je da ti otac zamera što psuješ. Šta ti majka govori?
- Isto mi govori što i tata. Drago im je što vide da se trudim i radim, ali ne podržavaju to što psujem u klipovima. Takođe, voleli bi da promovišem neke pozitivne vrednosti. Tata smatra da je negativno to što trošim toliko para na materijalne stvari u poslednje vreme. On je protiv toga, jer smatra da su to nepotrebni troškovi. Slažem se i ja s njim.

 

foto: Youtube printscreen

Da li ti je neko rekao da su te promenili slava i novac?
- Da, da. To je redovna tema da me je novac pokvario, slava promenila... Ja sam isti čovek, samo su mi se apetiti promenili, drugačije gledam na ljude koji kukaju da nemaju, a neće da rade. Poštujem svaki posao.

 

foto: Printscreen

Da li te saleću devojke?
- Ne, ne izlazim po klubovima, već samo s drugarima da jedemo, ispričam se s njima... Devojke što saleću, to ide uz broj pratilaca.


Imaš li devojku?
- Nemam. Sad mi je karijera bitnija nego taj deo. Za to će doći vreme, a sada je vreme da se radi.


A kakve devojke voliš?
- Plavuše mi se sviđaju. Bitno mi je da ima lep osmeh, da je normalna i zanimljiva. I da puca kako izgleda, nisam ja veverica.

 

foto: Prinscreen

Šta su završili tvoji braća i sestre?
- Brat je završio elektrotehnički fakultet, starija sestra studira hemiju, a mlađa istoriju.


Znači, svi imaju fakultet osim tebe. Šta ti kažu za tvoj posao?
- Ne mogu da veruju šta se dešava, kako zarađujem toliko, zašto imam toliko pratilaca i popularnost. Šaljem mamu i tatu na letovanja, sestrama kupujem fiksne proteze zato što mogu i volim da im pomognem. Inače, doniram novac jer to mogu i jer mi se posrećilo s poslom.

 


Samouveren
Anastasija hoće da privuče moju publiku

 

Jesi li se upoznao sa Anastasijom Ražnatović? Dopala ti se njena pesma "Rane".
- Prva joj nije bila ništa specijalno, ova nova je fantastična, i to je to što mislim. Ne razmišljam previše o tome.

 

foto: Nemanja Nikolić

Ona se nasmejala i zahvalila javno za tvoju detaljnu analizu.
- Ma to je napisao njen PR tim. Njoj ide u prilog da privuče moju publiku, logično.

 

 

Nevena Mijušković/ foto: Stefan Jokić, Printskrin / You Tube

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...