POZIRALA ZA NASLOVNICU NEOBRIJANIH PAZUHA: Halsi visoko podigla ruke, a ISPOD je bilo šta da se vidi! Društvene mreže se USIJALE od komentara! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠIŠKE ISPOD MIŠKE

POZIRALA ZA NASLOVNICU NEOBRIJANIH PAZUHA: Halsi visoko podigla ruke, a ISPOD je bilo šta da se vidi! Društvene mreže se USIJALE od komentara! (FOTO)

Pop kultura -

Halsi je iznenadila fanove fotkom za naslovnicu najnovijeg izdanja kultnog časopisa Rolling Stone gde su u prvom planu njeni neobrijani pazusi.

Naslovnica s vidljivim dlakama ispod pazuha izazvala je burne reakcije javnosti i podeljena mišljenja, ali Halsi je dobila veliku podršku drugih slavnih dama.

"Na ovoj fotki ima toliko dobrih stvari da ne znam odakle bih počela", komentarisala je Demi Lovato, dok je pevačica Zara Larson na Tviteru izrazila oduševljenje činjenicom da Rolling Stone nije fotošopirao njene pazuhe, što je uobičajena praksa časopisa.

Halsi ovo nije prvi put da je pokazala javnosti svoje neobrijane pazuhe.

Pevačica je prošle godine na svom Tviteru objavila niz selfija na kojima su neki fanovi komentarisali njene dlačice ispod pazuha, a jedan ju je posebno iznervirao.

"Šta je to?!" napisao je jedan pratilac pevačici na Tviteru i dodao stiker na njenu fotku, tačno ispod pazuha. "To je pazuh sa stikerom preko njega. Nisam sigurna šta bi još trebalo da objasnim?" odgovorila mu je pevačica i pokazala da i te kako zna da se nosi s kritikama, kao i da ne mari za nametnute standarde lepote.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track