EKSKLUZIVNO! MAJA NIKOLIĆ NAPUŠTA PRVU POSLE 3 GODINE: Voditeljka iznenada dala otkaz!
Foto: Printksirn

Saznajemo

EKSKLUZIVNO! MAJA NIKOLIĆ NAPUŠTA PRVU POSLE 3 GODINE: Voditeljka iznenada dala otkaz!

Pop kultura -

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Maja Nikolić (devojačko Japundža) napušta televiziju Prva, gde radi već tri godina i trenutno vodi emisiju "150 minuta".

Voditeljka i jedno od omiljenih televizijskih lica odlučila je da se povuče s malih ekrana i da nakon leta potraži novi posao.

- Maja je pre nekoliko dana iznenada dala otkaz. Bez prethodne najave je menadžmentu saopštila da odlazi, vodiće još samo nekoliko narednih dana emisiju "150 minuta". Možda se zasitila posla u medijima, a moguće je i da je na pomolu neki novi transfer, kao u slučaju njenog kolege Ivana Ivanovića, koji je prvo radio emisiju na Jutjub kanalu, a zatim prešao na kanal Nova S - kaže sagovornik Kurira.

foto: Dragan Kadić

Prvu televiziju nedavno je napustila i generalna direktorka Manja Grčić, kao i voditelj Ivan Ivanović. Krajem prošle godine, Prvu TV i O2 kupila je korporacija "Kopernikus" za 180 miliona evra.

Maja se proslavila kao TV lice televiziji BK. Nakon njenog raspada više od 10 godina provela je na Radio-televiziji Srbije. Samo još nekoliko dana gledaćemo je u "150 minuta", emisiji koja se bavi temama iz cele Srbije, ali i pričama iz oblasti zdravstva, roditeljstva, popularne psihologije, kulture i iz sveta poznatih. Kurir/ Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track