LEONARDO DIKAPRIO U BEOGRADU! Vikend na Tašu u čast oskarovca!
Foto: Profimedia

filmstrit

LEONARDO DIKAPRIO U BEOGRADU! Vikend na Tašu u čast oskarovca!

Pop kultura -

Tašmajdanski park će ovog vikenda postati mesto gde će ljubitelji i poštovaoci Leonarda Dikaprija imati priliku da pod otvorenim nebom i potpuno besplatno uživaju u liku i delu jednog od najboljih glumaca današnjice. U okviru ovogodišnjeg Filmstrita, u petak i subotu, 12. i 13. jula, od 20.30 časova, na Tašu će biti prikazani nagrađivani filmovi "Početak" (Inception) i "Povratnik" (Revenant) s Dikapriom u glavnim ulogama.

foto: Profimedia

Genijalno saj-faj ostvarenje Kristofera Nolana iz 2010. godine "Početak" dobitnik je četiri nagrade Američke filmske akademije, među kojima su Oskar za najbolje vizuelne efekte, kao i najveće dostignuće u kinematografiji. Svog dugo očekivanog Oskara za najbolju mušku ulogu Leonardo Dikaprio zasluženo je dobio za film "Povratnik" iz 2015. godine, koji je te godine osvojio i Oskara za najbolju režiju i Oskara za najveće dostignuće u kinematografiji. Oskar za Dikaprija bio je konačna potvrda njegovog vanserijskog talenta, kao i doprinosa koji je svojim legendarnim ulogama dao sedmoj umetnosti u Americi i svetu.

Nakon Dikaprija na Tašmajdanu, Beograd će do septembra u ostalim delovima grada između ostalih "ugostiti" i devojku s tetovažom zmaja, heroje iz Drugog svetskog rata, Šerloka Holmsa, Meri Popins i Marvelove junake.

Kurir.rs / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track