SVATOVI GLEDALI KAKO ĐOKOVIĆ DERE FEDERERA: Oženio se Pikac! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

VRH

SVATOVI GLEDALI KAKO ĐOKOVIĆ DERE FEDERERA: Oženio se Pikac! (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Bojan Dimitrijević, poznatiji kao Pikac iz serije "Vratiće se rode", oženio se u nedelju svojom dugogodišnjom izabranicom i koleginicom Jelenom Stupljanin. Mladenci su svadbu napravili na brodu, krstareći Dunavom, a osim njih, glavna zvezda je bio i Novak Đoković, čiji su meč pratili svi gosti, uključujući i bračni par.

foto: Printscreen/Instagram

Dok većina mladenaca, posebno onih iz javnog sveta, želi da njihovo venčanje bude organizovano u nekom luksuznom i skupom restoranu, čuveni Pikac i njegova supruga Jelena želeli su nešto sasvim drugačije. Zbog toga su sudbonosno "da" izgovorili tokom plovidbe u prisustvu porodica, prijatelja sa akademije i kolega.

Skoro pa rodjendanski ? #25thSFF

A post shared by Jelena Stupljanin (@jelenastupljanin) on

Gorica Popović raznežila se čim je ugledala mladence, pa je zabeležila fotografiju i okačila je na Instagram.

foto: Printscreen Instagram

- Srećno, draga Jelo i Boki! - napisala je ona, a mlada je zahvalila.

- Hvala, Gorice, draga.

Milena Vasić bila je opčinjena mladom, pa je napravila selfi s njom, a slikala je i dugu i napisala:

foto: Printscreen Instagram

- Zamisli dugu, Jelena.

foto: Printscreen Instagram

Pored dekoracije koju je fotkala, Milena je zabeležila i mladence s mladenačkom tortom

foto: Printscreen Instagram

Takođe je i objavila i sliku svog mobilnog telefona na kome je uživo pratila meč između Novaka Đokovića i Rodžera Federa.

foto: Printscreen Instagram

Gotovo svi gosti, uključujući i mladence, pomno su pratili turnir preko telefona u lajvu i navijali, a kada je posle pet sati neizvesnosti Novak odneo pobedu, nastao je haos. Svi su aplaudirali i naglas se radovali, a euforija je trajala desetak minuta. Posle toga, glumački par i gosti nastavili su da se provode, seku tortu, pevaju i plešu.

foto: Instagram screenshot

Pikac i Jelena su se smuvali nakon njenog povratka iz Amerike, a ljubav se rodila tokom rada na predstavi. Glumački par ne voli da govori o svojoj vezi javno, ali kada su se na premijeri "Vrata od stakla" pojavili držeći se za ruke, svima je sve bilo jasno.

Jelenu je publika upoznala u ulozi Staše u seriji "Lisice", dok je Bojana najradije pamte po ulozi Pikca iz "Vratiće se rode".

Originalni Momačko i devojačko veče na Egzitu!

Mladi bračni par želeo je da proslavi svoje poslednje "slobodne" dane zajedno, pa su i u tome odstupili od konvencionalnosti. Njih dvoje su okupili svoje društvo i otišli u Novi Sad, na festival Egzit. Tako su Jelena i Bojan proslavili devojačko i momačko veče sa svojim najbližima, a naš paparaco zabeležio je te trenutke.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja