BILA JE MUŠKO, A SADA SE UDAJE! Otac Kajli Džener ima 47 godina mlađu TRANSRODNU MANEKENKU (21) za verenicu, a njih dve su se OTUĐILE od cele porodice iz JEDNOG RAZLOGA (FOTO)
Foto: Profimedia

LUDI KAMEN

BILA JE MUŠKO, A SADA SE UDAJE! Otac Kajli Džener ima 47 godina mlađu TRANSRODNU MANEKENKU (21) za verenicu, a njih dve su se OTUĐILE od cele porodice iz JEDNOG RAZLOGA (FOTO)

Pop kultura -

Kejtlin Džener (69), otac Kajli i Kendal Džener, kako prenose strani mediji staće na ludi kamen sa svojom 21-godišnjom izabranicom Sofijom Hačins.

Kejtlin, nekadašnji Olimpijac i muž Kris Džener, koja je promenila pol 2015. godine, starija je od Sofije čitavih 47 godina, što ih nije sprečilo da uplove u ljubavnu romansu, iako je Sofija uzraste njene ćerke Kendal.

"Kejt zaista vidi sebe kako provodi ostatak života sa Sofijom. Izgubila je podršku najbližih kada se posvađala sa porodicom i u poslednje vreme, Sofija je jedina osoba na koju može da se osloni", rekao je izvor za jedan strani medij.

Kejtlin nije u kontaktu sa svojim ćerkama Kajli i Kendal jer je u svojoj autobiografiji "Tajne mog života" žestoko oplela po bivšoj supruzi i njihovoj majci Kris, a takođe nije imala prilike da upozna prinove od Kim i Kloi Kardašijan, te izvor za pomenuti magazin navodi da se osećala prilično usamljeno pre nego što je upoznala Sofiju, koja je takođe transrodna osoba.

"Kejt je potpuno izolovana trenutno. Izgubila je i prijatelje iz LGBT zajednice zbog toga što je podržala Donalda Trampa. Zaista se nadala da će se pomiriti sa Kardašijankama, naročito nakon što su Kim i Kloi dobile bebe, ali nažalost, nije ih upoznala i nije stigla da provodi mnogo vremena ni sa unukom Stormi, Kajlinom bebom. Samo želi da ima nekoga pored sebe i osećala se mnogo usamljeno pre nego što je upoznala Sofiju", dodao je izvor.

Ukoliko se par bude venčao, to će biti četvrti brak po redu za Kejtlin, koja je prethodno bila venčana za Kristi Kraunover, za Lindu Tompson i Kris Džener, a ukupno ima šestoro dece.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track