ŠERON POSLE 7 GODINA OTKRILA JEZIVE DETALJE OPORAVKA! Imala sam jedan posto šanse da preživim do operacije, a prava TORTURA me je tek čekala!
Foto: Profimedia

HRABRA

ŠERON POSLE 7 GODINA OTKRILA JEZIVE DETALJE OPORAVKA! Imala sam jedan posto šanse da preživim do operacije, a prava TORTURA me je tek čekala!

Pop kultura -

Šeron Stoun progovorila je javno o tome koliko joj je bio težak oporavak nakon što je 2001. godine imala moždani udar. U intervjuu za strane medije, glumica je istakla da joj je život visio o koncu, jer se kasno javila u bolnicu.

"Mislim da niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za žene i šta je sve potrebno za oporavak. Meni je trebalo sedam godina'', ispričala je Šeron.

foto: Profimedia

Šeron je u martu ove godine proslavila je 61. rođendan. Uprkos brojnim uspesima prošla je i kroz teška životna razdoblja, a jedno od njih svakako je bio onaj akon što je doživela moždani udar.

"Moja baka je imala moždani udar, moja majka je imala moždani udar i ja sam imala jak moždani udar sa devetodnevnim krvarenjem u mozgu", započela je ona svoju priču.

Glumica je sada kao jedna od promoterki Inicijative za zdravlje mozga dala savet svima - ako imate jaku glavobolju, morate odmah da odete u bolnicu i pregled.

"Ja nisam otišla u bolnicu odmah, već trećeg, četvrtog dana svog moždanog udara. Većina ljudi umre. Imala sam jedan posto šanse da preživim do operacije", navela je pa dodala da ni sami doktori jedan period nisu mogli da prognoziraju da li će preživeti.

Ona, inače, nije nailazila na dovoljno razumevanja u periodu oporavka i nije joj bilo lako da se ponovo vrati na velika platna i žižu javnosti.

''Bila sam tretirana na brutalno neljubazan način. Kako od drugih žena u mom poslu, tako do sutkinje koja je odlučivala o starateljstvu nad mojom decom'', pričala je ona.

U vreme oporavka, Šeron je prolazila i kroz razvod od tadašnjeg supruga, novinara Fila Bronštajna, a trudila se i da održi filmsku karijeru.

''Svim silama sam se trudila da zadržim starateljstvo nad sinovima, trudila sam se da normalno funkcionišem, da radim. Morala sam da se preselim. Izgubila sam sve, svoj status u Holivudu...'' prisećala se glumica.

foto: Profimedia

Sebe je, osvrćući se na taj period, uporedila sa princezom Dajanom.

''I ona i ja smo bile popularne i slavne. Ona je umrla, ja sam imala moždani udar. I bile smo zaboravljene'', izjavila je Šeron.

Zbog ove rečenice mnogi su ostali bez reči.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Variety/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track