Najnovije vesti

MANEKENKA (29) PREMINULA ZBOG STRAŠNE GREŠKE: Kombinovala je TERAPIJE koje nije smela i to ju je koštalo života!
Foto: Printscreen Instagram

TRAGEDIJA

MANEKENKA (29) PREMINULA ZBOG STRAŠNE GREŠKE: Kombinovala je TERAPIJE koje nije smela i to ju je koštalo života!

Pop kultura

Ruska manekenka Žana Raskazova iznenada je preminula prošle nedelje u Moskvi. Srušila se pred grupom svojih prijatelja, a zdravstvenih problema do tada nije imala i ništa nije ukazivalo da bi mogla da se desi tragedija.

 

Policija trenutno istražuje smrt 29-godišnje manekenke, a njen blizak prijatelj Aleksander, koji je bio sa Žanom u kobnom trenutku, otkrio je da je danima pre smrti izlazila i opijala se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on

Zbog iscrpljenosti je Žana zamolila doktora iz privatne klinike da dođe da joj pruži detoks tretman, ali je moguće da on nije znao da ona uporedo uzima još različitih lekova.

 

Posle primljene infuzije devojka je zaspala, ali ju je on probudio kada je shvatio da "veoma čudno diše". Ona je ustala, zaputila se prema kuhinji, a onda počela da se guši i srušila se.

 

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt. Spekuliše se da je smrt uzrokovana uzimanjem nekog leka koji nije smeo da se kombinuje sa onima koje je već konzumirala.

 

Ova dama tokom karijere krasila je naslovnice časopisa poput "Playboy" i "FHM", a pored toga radila je i kao DJ po poznatim moskovskim klubovima. Na društvenim mrežama ju je pratilo više od 800 hiljada ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on

 

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Instagram

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...