90-IH JE CELA SRBIJA STRIPELA ZA NJENU SUDBINU! Postala je zavisnica, 2 puta se udavala, POTPUNO nestala sa scene, a evo kako danas izgleda!
Foto: Printskrin/Youtube

Izvukla se

90-IH JE CELA SRBIJA STRIPELA ZA NJENU SUDBINU! Postala je zavisnica, 2 puta se udavala, POTPUNO nestala sa scene, a evo kako danas izgleda!

Pop kultura -

Meksička sapunica "Esmeralda" bila je jedna od najpopularnijih serija u Srbiji. Glavna glumica u seriji bila je tada dvadesetdevetogodišnja Leticija Kalderon koja je u tom trenutku doživela vrhunac karijere.

Danas ona ima 51 godinu i u nedavnom intervjuu koji je dala za meksičke medije, glumica je priznala da je u tom trenutku bila zavisna od nedozvoljenih supstanci.

- Bila sam mlada, na vrhuncu karijere, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost je mogla da me košta života - rekla je u intervjuu za jednu meksičku emisiju.

Glumica je bila u dva braka, a iz drugog s advokatom Huanom Koladom ima blizance Lućijana i Karlosa. Kada se porodila 2005. godine uzela je dužu pauzu kako bi se posvetila sinovima, naročito mlađem Lućijanu koji se rodio sa Daunovim sindromom.

Kalderon je ispričala kako je na nju sin jako uticao i da nikada nije sebe pitala "zašto ja", kao što to čini većina roditelja kada sazna dijagnozu svog deteta.

"Vidim kako je fantastičan i polaskana sam što je moj sin", zaključila je Kalderon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track