SRPSKA MANEKENKA REŠILA DA ODERE AMERIČKOG MILIJARDERA: Simonu ostavio u invalidskim kolicima, a mislio da se izvuče za MALE PARE, ona sad traži MILIONSKU ODŠTETU! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram/YT

ponudio joj samo mrvice

SRPSKA MANEKENKA REŠILA DA ODERE AMERIČKOG MILIJARDERA: Simonu ostavio u invalidskim kolicima, a mislio da se izvuče za MALE PARE, ona sad traži MILIONSKU ODŠTETU! (VIDEO)

Pop kultura -

Simona Andrejić, koja je 17. jula ove godine doživela tešku nesreću i zadobila teške povrede na imanju američkog milijardera Čina Čua (53), poreklom iz Vijetnama.

Podsetimo, Simona Andrejić se 17. jula ove godine mini-žičarom usled velike brzine zakucala u drvo. Nesrećna devojka je skoro dva sata provela zaglavljena na žičari, sve dok je nisu izvukli spasioci.

Odmah je prevezena u lokalnu bolnicu, a potom i helikopterom prebačena u bolnicu "Yale New Haven", jednu od najpoznatijih u tom okrugu. Američki spasioci su tada utvrdili da je Simona polomila karlicu na nekoliko mesta zbog čega je završila u invalidskim kolicima, zadobila je i povredu ruke.

Uprkos tome što je na njegovom imanju doživela nezgodu, milijarder je, kako pišu američki mediji, posle svega obećao Simoni da će se "pobrinuti za sve", pa ju je smestio u hotel sa pet zvezdica i dao joj luksuzni "rols-rojs" za redovne vožnje na brojne lekarske preglede.

Ponudio joj je i kao odštetu nekoliko hiljada dolara mesečno do kraja godine, međutim Simona je s obzirom na težinu povreda odbila i zahteva višemilionsku odštetu što je razbesnelo Čin Čua. On je zapretio srpskoj manekenki da će joj uskratiti i dosadašnju pomoć.

Kurir.rs/Heute

Foto Instagram/YT/pagesix.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track