VERENIK JOJ JE POGINUO, A ONA JE PREŽIVELA UŽASNU AVIONSKU NESREĆU! Morala je ponovo da uči da hoda, a u 40. godini je objavila da čeka DETE (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

LAVICA

VERENIK JOJ JE POGINUO, A ONA JE PREŽIVELA UŽASNU AVIONSKU NESREĆU! Morala je ponovo da uči da hoda, a u 40. godini je objavila da čeka DETE (FOTO)

Pop kultura -

Petra Nemcova (40) je poznata manekenka koja je sreću pronašla u humanitarnom radu, širenju pozivitne energije i egzotičnim putovanjima, ali i velikoj ljubavi sa biznismenom Bendžaminom Larečeom.

Ona se za Bendžamina udala pre nekoliko meseci u tajnosti, a par je na društvenim mrežama sada saopštio i da čeka i svoje prvo dete.

"Naša porodica se širi, a i moj stomak. Toliko sam zahvalna Univerzumu zato što nas je toliko brzo obradovao ovim božanskim poklonom", napisala je Petra pored fotografije na kojoj pozira u romantičnoj beloj haljini sa rukama na stomaku.

2004. godine u decembru manekenku je zadesila strašna tragedija. Sa verenikom, fotografom Sajmonom Atlijem boravila je na Tajlandu kada ih je zasedio razoran cunami.

Sajmon je izgubio život utopivši se, a njegovo telo je pronađeno tek četiri meseca kasnije. Petra je nekako uspela da preživi - osam sati se gola i sa povređenom karlicom držala za palmu čekajući pomoć. Na kraju je po nju stigao helikopter, a u bolnicu je dovežena sa ozbiljnim unutrašnjim povredama i nekoliko slomljenih rebara. Manekenka je morala ponovo da uči da hoda i četiri meseca se oporavljala od svega.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja