GLUMICA PROGOVORILA O ISKUSTVU KOJE JOJ JE UNIŠTILO ŽIVOT: Na fakultetu joj sipali drogu u piće, usledio je HOROR! Borila se sa teškim poremećajem, a evo gde je DANAS!
Foto: Profimedia

pPOTRESNO

GLUMICA PROGOVORILA O ISKUSTVU KOJE JOJ JE UNIŠTILO ŽIVOT: Na fakultetu joj sipali drogu u piće, usledio je HOROR! Borila se sa teškim poremećajem, a evo gde je DANAS!

Pop kultura -

Glumica Kamila Mendes na fakultetu je proživela iskustvo koje ju je obeležilo za ceo život, a sve je odlučila da ispriča u intervjuu za jedan magazin.

Ova 25-godišnja zvezda serije 'Riverdejl' na prvoj godini fakulteta je bila žrtva seksualnog napada.

foto: Profimedia

- Imala sam užasno iskustvo. Osoba koja me seksualno napala mi je podmetnula drogu u piće - ispričala je Kamila. Kao podsetnik da nikada ne prestane da radi na sebi napravila je i tetovažu "sagraditi dom". Detalje incidenta nije htela da iznosi, ali je tada odlučila da se kreće samo u sigurnom društvu.

- Jedna stvar koju sam uvek želela jest stabilnost. Stalno se opraštate s ljudima i stalno vam se odstranjuje identitet. Kad počnete da se osećate kao da se povezujete s grupom ljudi, okruženjem i domom - fizičkim domom, sve se može destabilizovati kada ste odvedeni negde drugo - rekla je glumica koja se selila čak 12 puta pre 18. godine.

Iako se ozbiljno brine za svoje telo i zdravlje, situacija nije oduvek bila idealna. Prošle godine javno je progovorila o borbi s bulimijom.

- Tek mi je nedavno postalo bolje - istakla je Mendes koja je bolest uspešno prebrodila zahvaljujuži terapeutu i nutricionisti

. - Trebali su mi profesionalci kojima verujem da mi kažu stvari koje ne znam - objasnila je.

Kurir.rs/Women's Health/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track