PO HOLIVUDU SE UVELIKO ŠUŠKA DA SU ONI NOVI PAR: Bredli Kuper zaveo koleginicu
Foto: Profimedia

NOVA ŠEMA

PO HOLIVUDU SE UVELIKO ŠUŠKA DA SU ONI NOVI PAR: Bredli Kuper zaveo koleginicu

Pop kultura -

Ljubav Izvori tvrde da su glumac i Lora Dern započeli vezu još dok je on bio na ivici raskida s Irinom Šajk

Bredli Kuper ove godine u centru je pažnje zbog svog emotivnog odnosa, a već neko vreme šuška se da je zaveo koleginicu Loru Dern.

Paparaci su ih uslikali još u junu u Njujorku kako zajedno ručaju u jednom restoranu, ali tada niko nije sumnjao da se između njih nešto dešava. Sada su sve učestalije priče u Holivudu da je glumac, nakon razvoda od Irine Šajk, zaljubljen u koleginicu.

Zvezda serije „Nevine laži“ prokomentarisala je najnovije priče o svojoj ljubavi s Bredlijem i odbacila tvrdnje da su u vezi.

- Mi smo neverovatni prijatelji. Imamo sreće, mi smo porodica. Svi će uvek komentarisati ono što se čini intrigantnim. Bredli je najbolji čovek na svetu i jedan od mojih najboljih prijatelja - rekla je za US vikli pedesetdvogodišnja glumica koja je dva puta bila nominovana za Oskara.

Izvor blizak glumcu pak kaže da je Bredli s Lorom otpočeo vezu još dok je bio na ivici raskida s manekenkom Irinom Šajk.

foto: Profimedia

Podsetimo, Bredlija su povezivali i sa Ledi Gagom, a njih dvoje su se našli u centru skandala zbog svog veoma prisnog odnosa i na dodeli Oskara početkom godine. Kasnije je odjeknula vest širom sveta da su Bredli i Irina Šajk stavili tačku na svoju ljubav, a fanovi su kao glavnog krivca optužili Gagu. Kuper i Irina pokušali su da reše i starateljstvo nad ćerkom, a o daljim razlozima raskida nisu u javnosti nikada govorili

(Kurir.rs / M. T. / Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track