SRPSKI GLUMAC NA SETU ZAVOLEO 10 GODINA MLAĐU HRVATICU! Tajno se venčali u Los Anđelesu, posle LJUBAVNOG TROUGLA koji je drmao Balkan...
Foto: Profimedia

Ljubav i na filmu i u životu

SRPSKI GLUMAC NA SETU ZAVOLEO 10 GODINA MLAĐU HRVATICU! Tajno se venčali u Los Anđelesu, posle LJUBAVNOG TROUGLA koji je drmao Balkan...

Pop kultura -

Mnogi tvrde da emocije i posao ne treba mešati. I iako se do sada više puta pokazalo da brakovi ili ljubavne veze nastale na filmskom setu ili snimanju muzičkog spota nemaju srećan kraj, ne mora da znači da je to uvek tako. Ovi poznati parovi su dokaz za to.

Srpski glumac Stefan Kapičić (41) u srećnom je braku sa deset godina mlađom hrvatskom manekenkom i glumicom Ivanom Horvat (31), a par se upoznao 2013. godine na snimanju serije "Zora dubrovačka". Nakon četiri godine, oni su se tajno venčali u Los Ađelesu krajem 2017. godine. Pre nego što je upoznao Ivanu, Stefan je osam godina bio u vezi sa njenom koleginicom Mirandom Viđak. Iako su im mnogi predviđali brak, manekenka i glumac su se rastali, a mediji su tada pisali da je "jabuka razdora" bio hrvatski glumac Ivan Herceg sa kojim su, kako je tada pisao hrvatski "Story", viđali Mirandu i tvrdili da je sve propalo zbog njega.

foto: Profimedia

Među glumcima i glumicama koji su svoju vezu započeli na fakultetu ili radeći na zajedničkim projektima nalaze se još neka dobro poznata lica.

Momčilo Otašević i Jelena Perčin upoznali su se pre pet godina na snimanju serije "Zora dubrovačka", baš kao i Stefan i Ivana.Jelena je glumila doktorku Dešu, a Momčilo doktora Filipa Markovića. Iako ih deli razlika u godinama, jer je Jelena devet godina starija od Momčila, to im nije predstavljalo prepreku u vezi. Poslednje četiri godine ne kriju svoju ljubav, zajedno imaju devojčicu, ali obzirom da oboje jako cene svoju privatnost, retko kada se eksponiraju u javnosti.

foto: Youtube screenshot

Glumac Petar Benčina i glumica Tamara Dragičević upoznali su se na Akademiji a svoju ljubav su krunisali venčanjem na Adi Bojani.Važe za jedan od najskladnijih parova u glumačkom svetu, a zajedno imaju ćerku Stašu i nedavno su dobili sina Lazara.

foto: Printscreen Instagram

Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić upoznali su se još u studenstkim danima kada je njihova ljubav započela. Zajedno su glumili u seriji "Najbolji" snimanoj 1989. godine, a samo tri godine kasnije su se venčali. Tada su dobili ćerku Anđelu koja ide njihovim stopama u želji da postane glumica.

foto: Damir Dervišagić

Naš glumac koji je karijeru nastavio u Rusiji jedan je od glavnih miljenika žena. Miloš Biković je neviđeni šarmer na filmskom platnu, ali se o njegovom ljubavnom životu malo zna. Glumac je bio u vezi sa Aglajom Tarasovom, ali kako je sam rekao, morali su da raskinu zbog prebukiranog rasporeda. Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno. Nastavićemo da poštujemo i volimo jedno drugo, i ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se da imamo vašu podršku i razumevanje i hvala vam na svim toplim rečima - poručio je tada Biković.

foto: Printscreen/Instagram

Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno. Nastavićemo da poštujemo i volimo jedno drugo, i ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se da imamo vašu podršku i razumevanje i hvala vam na svim toplim rečima - poručio je tada Biković.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track