SVETSKA ZVEZDA TAJNO BORAVI U SRBIJI: Slavni Kevin Spejsi banuo u Narodno pozorište! Glumci mislili da je reč o šali i nastavili probu
Foto: Pivatna arhiva

neverovatna priča

SVETSKA ZVEZDA TAJNO BORAVI U SRBIJI: Slavni Kevin Spejsi banuo u Narodno pozorište! Glumci mislili da je reč o šali i nastavili probu

Pop kultura -

Kao sav normalan svet Holivudski superstar se kao turista pojavio na generalnoj probi predstave „San letnje noći“ i obećao da će doći na večerašnju premijeru

Kevin Spejsi stigao je u tajnosti u Beograd, a njegovu posetu prestonici otkrili su medijima članovi Narodnog pozorišta u Beogradu.

Spejsi je iznenada banuo u pozorište usred generalne probe predstave „San letnje noći - projekat Šekspir“ i šokirao reditelja Kokana Mladenovića i glumice. Glavni junak serije „Kuća od karata“ proveo je pola sata gledajući znatiželjno komad Vilijema Šekspira, dok njegove srpske kolege nisu imale pojma ko sedi u zamračenoj sali u publici.

Jasmina Urošević, organizatorka u Drami nacionalnog teatra, ispričala je za Kurir kako je izgledao susret sa slavnim glumcem.

- Dok se izvodila generalna proba, došli su iz obezbeđenja da nam kažu da je na vratima Kevin Spejsi, koji bi želeo da razgleda pozorište. Uopšte to nismo shvatili ozbiljno, zaista smo pomisli svi da je reč o nekoj šali i nastavili da radimo.

foto: Instagram

Međutim, dok smo se okrenuli, Spejsi je ušetao sa svojim menadžerom, predstavio nam se ljubazno, a zatim upitao da li bi mogao da odgleda generalnu probu - priča organizatorka još uvek zbunjeno, priznajući da je njegova poseta delovala kao turistička i opuštena.

- Kada je Kokan Mladenović odobrio da prisustvuje, otišli su zajedno u salu i on je jedno pola sata tiho gledao komad i onda je otišao. Nije želeo da se zadržava, pa nije popio ništa što smo mu nudili. I mi smo još šokirani, pa ga zato i nismo mnogo ispitivali o tome kojim je povodom u Beogradu. Lepo se pozdravio sa svima - priznala je Uroševićeva.

Ona je ispričala da je glumac imao želju da ima uspomenu sa srpskim glumicama, te se slikao sa Vanjom Milačić i Marijom Vicković.

- Pozvali smo ga na premijeru, koja se održava večeras, pa se nadamo da će ponovo doći - ispričala je organizatorka.

foto: Nemanja Pančić

Kada je Kevin seo kao tajna publika u Narodnom pozorištu, na sceni je bila Vanja Ejdus, koja nije znala da u tom trenutku u publici ima važnog gosta.

Prestonicom se proširila priča da je holivudski glumac u Beograd došao poslom kako bi snimao seriju. To je ujedno i prvi projekat otkad je optužen za zlostavljanje dečaka pre dve godine. U Americi su mnogi producenti prekinuli saradnju s njim, poput popularne serije „Kuća od karata“, te je verovatno prinuđen da posao traži van granica svoje zemlje.

Dan pre nego što je stigao u Srbiju, Spejsi je bio u poseti Tel Avivu.

Žrtva odbila da pruži dokaze ISKORISTILI SU ME KAKO BI SE ZABAVILI

Ceo svet pratio je suđenje Kevinu Spejsiju. Glumca je 2016. tinejdžer optužio za napastvovanje na ostrvu Nantaket, u saveznoj državi Masačusets. Žrtva je na saslušanju odbila da da iskaz i izjavila je kako je obrisala sve poruke. Sud je kasnije odbacio prijavu.

- Što si više ranjen, to si veći. Iskoristili su me kako bi se zabavili - rekao je glumac.

(Kurir.rs / Nevena Mijušković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track