GLUMICA ZAPANJILA CEO BALKAN KAD SE ZAMONAŠILA: Otišla u jeku slave, živela bez grejanja i tople vode, pa isplivala priča o DROGI i nesrećnoj LJUBAVI!
Foto: Printscreen/Youtube

POSVETILA SE BOGU

GLUMICA ZAPANJILA CEO BALKAN KAD SE ZAMONAŠILA: Otišla u jeku slave, živela bez grejanja i tople vode, pa isplivala priča o DROGI i nesrećnoj LJUBAVI!

Pop kultura -

Hrvatska glumica Edita Majić 2004. pozdravila se sa svakodnevnim životom zvezde i otišla u manastir.

Ova vest je šokirala javnost, a više od decenije je sestra u manastiru Svetog Josipa u španskom gradu Avili. Otišla je u svet bosonogih karmelićanki i svoj život posvetila Bogu.

foto: Printscreen/Youtube

Jedna je od sestara koja ne izlazi iz manastira, nema grejanje u sobi, toplu vodu, spava u ćelijama na ležajima od slame, a veći deo godine provodi u postu i molitvi. Njena majka Jadranka je u septembru 2017. godine progovorila o sudbini svoje ćerke i otkrila detalj - da je odlučila da ode u pustinju i da živi kao pustinjakinja.

"Već dugi niz godina ona je osećala da je Bog zove na drugačiji i radikalniji način življenja. Od samog početka znala je i koji je to način. Bilo je to pustinjaštvo. Živi izvan manastira na pustom i osamljenom mestu, nenaseljenom i u samoći", ispričala je Jadranka.

Mani Gotovac, spisateljica s kojom je Edita sarađivala jednom prilikom izjavila da glumica zapravo nije mogla da preboli nesrećnu ljubav i da je zbog toga čak počela da uzima heorin, da bi na kraju pobegla od svega.

Ove navode su porodica i najbliži prijatelji glumice demantovali, a kada je to čula Edita je iz Avile poslala pismo u kojem je poručila da sve to nije istina, te da ona i Mani nikada nisu bile prijateljice pa iz tog razloga spisateljica ne može biti verodostojan izvor podataka.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja