Najnovije vesti

SKANDAL U PORODICI KLUNI: Sela je u auto u alkoholisanom stanju i završila u ZATVORU! Evo kolika KAZNA je čeka!
Foto: Profimedia

UŽAS

SKANDAL U PORODICI KLUNI: Sela je u auto u alkoholisanom stanju i završila u ZATVORU! Evo kolika KAZNA je čeka!

Pop kultura

U porodici Kluni odvija se drama otkako su sestru Amal Kluni (41), Tala Alamudin Le Talek (47), osudili na tri nedelje zatvora i kaznu od 6.400 dolara. Tala je napravila brojne saobraćajne prekršaje, među kojima se našla i vožnja u pijanom stanju.

 

U maju ove godine Talu je zaustavio saobraćajni policajac zbog rutinske kontrole nakon čega je ustanovljeno da je Tala pod uticajem alkohola. U njenom organizmu pronađeno je tri puta više količine alkohola nego što je dozvoljeno.

 

Tala žali zbog prekršaja koji je učinila i svesna je posledica koje je ono donelo. Klunijeva svastika te večeri je popila dve čaše vina i čašu šampanjca, nakon čega je sela u suprugov automobil.

 

Policajac je na sudu rekao da nije mogla da odgovorina njegova pitanja zbog pijanog stanja i da se osećala na alkohol. Kad Tala izađe iz zatvora biće lišena vozačke dozvole na četiri godine.


- Tala, majka četvoro dece, shvata groznu grešku koju je učinila i da pati od posledica neželjenog publiciteta zbog razloga koji nisu pod njenom kontrolom - rekao je Talin advokat.

 

foto: Profimedia

 

Kurir.rs/Today/Foto: Profimedia

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...