Najnovije vesti

NJU JE UBILO JEDANPUT, A MENE SVAKI DAN UBIJA: Lepa hrvatska glumica POGINULA je pre 6 godina, a reči njene majke KIDAJU SRCE (FOTO)
Foto: Printscreen/YouTube

TUGA

NJU JE UBILO JEDANPUT, A MENE SVAKI DAN UBIJA: Lepa hrvatska glumica POGINULA je pre 6 godina, a reči njene majke KIDAJU SRCE (FOTO)

Pop kultura

Pre šest godina na današnji dan, u saobraćajnoj nesreći pored Slavonskog broda život je izgubila šibenička glumica Dolores Lambaša.

U trenutku kada joj je život tragično okončan imala je samo 32 godine, a s njom je u automobilu bio i glumac Stojan Matavulj (58) koji je zbog nesreće proveo osam meseci u zatvoru. Kroz gustu maglu vozio je brzinom 130 km/h. 

foto: Printscreen/YouTube

Stojan i Dolores vraćali su se iz Beograda gde su bili na pozorišnoj predstavi, a usput su odlučili da se zaustave u Iloku kako bi posetili Stojanovog prijatelja Željka Sladetića. Malo vina iz tamošnjeg vinskog podruma umorilo je glumce koji su odlučili da iznajme sobe u hotelu Dunav, a sutradan je trebalo da se nađu sa vlasnikom na doručku.

foto: Printscreen/YouTube

Usred noći promenili su planove i ipak odlučili da krenu na put.

- Svaki 23. mi je grozno, ali i ne samo tada nego svaki dan. Nju je ubilo jedanput, a mene svaki dan ubija. To mi je bilo jedino dete, živela sam za nju, mučila se i sve. Grozno se osećam - izjavila je glumičina majka za 24 sata.

U serijama je debitovala 2006. godine ulogom Ruže u ''Odmori se, zaslužio si''. Zatim su usledila gostovanja i uloge u ''Zauvek komšije'' i ''Zakon ljubavi'', a u ''Najboljim godinama'' tumačila je lik sportistkinje koja je u uverenju da je u njenom telu zarobljen muškarac.

Osim u serijama, Dolores je ostvarila i nekoliko filmskih uloga, a najpoznatija je ona u filmu Nikše Sviličića ''Verujem u anđele''.

foto: Printscreen/YouTube

Kurir.rs/Večernji.hr/Foto: Printscreen/youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...