NEKADA NISU IMALI ŠTA DA JEDU, DANAS SU MILIONERI! Braća blizanci dotakli DNO, a onda se obogatili preko noći! Evo i kako! (FOTO)
Foto: Profimedia

KUPAJU SE U NOVCU

NEKADA NISU IMALI ŠTA DA JEDU, DANAS SU MILIONERI! Braća blizanci dotakli DNO, a onda se obogatili preko noći! Evo i kako! (FOTO)

Pop kultura -

Džonatan i Dru Skot (41), braća blizanci koji su zvezde emisije "Lovci na nekretnine" nekada nisu imali šta da jedu, a danas se doslovno "kupaju" u novcu.

- Nismo hteli ništa da izostavimo, pričamo i o usponima i o padovima - rekao je Džonatan u jednom intervjuu, koji je poput svog brata, danas jedan od najuspešnijih ljudi u svetu nekretnina.

Pre nego što su postali poznati, bili us u ozbiljnim finansijskim problemima. Džonatan je proglasio bankrot, dok je Dru imao 100.000 dolara duga. "Lovci na nekretnine" danas su zajedno "teški" oko 20 miliona dolara.

foto: Profimedia

Kako je Dru maštao da postane glumac, preselio se u Vankuver da bi ispunio svoj san.

- Časobvi glume i sve stvari koje sam morao da radim da bih bio viđen koštale su me hiljade dolara - kaže Dru.

Dodaje da se na kraju sve isplatilo jer im je to iskustvo pomoglo na audicijama koje su morali da prođu kako bi se probili na televiziju i na kraju dobili svoju emisiju.

Džonatan je, s druge strane, za to vreme radio na tome da postane mađioničar. Nakon što mu je neko ukrao sve rekvizite, morao je da odustane od svog sna.

- Iz tog iskustva shvatio sam da ti svaka, pa i najmanja nepromišljena odluka može naškoditi - zaključio je Džonatan.

Danas obojica uživaju u raskošu sa svojim suprugama, ali ne zaboravljaju kroz šta su sve prošli da bi bili tu gde su danas.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track