VIL SMIT PRED KAMERAMA SAZNAO UŽASNE VESTI! Snimao pregled kod doktora, pa ostao ŠOKIRAN: Nisam mislio da će se ovo desiti! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

NIJE OČEKIVAO

VIL SMIT PRED KAMERAMA SAZNAO UŽASNE VESTI! Snimao pregled kod doktora, pa ostao ŠOKIRAN: Nisam mislio da će se ovo desiti! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Vil Smit (51) je objavio snimak sa kolonoskopije na svom Jutjub kanalu, sa ciljem da podigne svet o važnosti preventivnih pregleda. Glumac je na početku bio raspoložen i nasmejan, sve dok nije saznao loše vesti.

- Kažu da ne možeš doći do 50 miliona pratilaca na Instagramu bez pokazivanja du*eta. Evo me, radim kolonoskopiju zbog toga - poručio je glumac koji je kratak uvodni video objavio na svom Instagram nalogu. U vlogu na Jutjubu je detaljno opisao pripreme za pregled, a video traje 18 minuta.

foto: Profimedia

Smit je ispričao da ga je na pregled creva poslao lekar Al Stanford jer je prešao pedesetu godinu života.

Nakon što su stigli rezultati, glumac se šokirao jer mu je otkriven polip, za koji se daljom analizom ispostavilo da je maligno tkivo koje je imalo šanse čak 95% da se pretvori u tumor. Srećom, polip mu je odmah odstranjen, a Vil je svojim primerom pokazao zbog čega su bitni preventivni pregledi.

foto: Profimedia

- Moramo da pazimo na zdravlje. Postoji određena sramota kod ljudi, ali to morate učiniti - istakao je glumac. Dodao je i da su ga nalazi šokirali.

- Mislio sam da će biti zabavno snimiti ovaj vlog. Nisam znao da će se pojaviti polip - priznao je glumac.

foto: Profimedia

Pratioci su bili oduševljeni potezom slavnog glumca i zahvalili su mu se što na takav način koristi veliki uticaj koji ima.

. - Hvala ti što pokazuješ ovo. Toliko se muškaraca stidi i izbegava preglede, ali u određenim godinama ti pregledi se moraju uraditi - poručila mu je jedna od obožavateljki.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track