IRINA SIJA PORED ZGODNOG FRAJERA! Prebolela holivudskog šarmera, pa uplovila u VEZU sa ovim poznatim Italijanom?! (FOTO)
Foto: Profimedia

BLISTA OD SREĆE

IRINA SIJA PORED ZGODNOG FRAJERA! Prebolela holivudskog šarmera, pa uplovila u VEZU sa ovim poznatim Italijanom?! (FOTO)

Pop kultura -

Irina Šajk, jedna od najlepših žena na svetu, nije dugo tugovala nakon raskida sa glumcem Bredlijem Kuperom, a nove fotografije na kojima blista to potvrđuju.

Samo pet meseci nakon što se rastala od holivudskog šarmera Irina je uhvaćena sa novim muškarcem na jednooj proslavi nakon nagrada za najboljeg inovatora u Njujorku.

Poznata manekenka nije skidala osmeh sa lica zbog modnog dizajnera Rikarda Tišija sa kojim se celo veče držala za ruke.

Inače, u junu ove godine Irina je posle četiri godine veze raskinula sa Bredlijem Kuperom, sa kojim ima dvogodišnju ćerkicu Leu De Senu. Njihov raskid je mnoge šokirao, ali niko nije želeo da otkrije koji je bio pravi razlog kraha njihove ljubavi.

foto: Profimedia

Nagađalo se da je glavni krivac Lejdi Gaga, koja je glumila sa Bredlijem u filmu "Zvezda je rođena", a mnogi su zbog njihovog ponašanja bili uvereni da se na setu rodila ljubav. Tome u prilog je išla i činjenica da je nedugo nakon saradnje sa Bredlijem, popularna pevačica raskinula veridbu.

Ipak, sudeći barem po najnovijim fotografijama, reklo bi se da Irina ne mari za to, već je srećna i ispunjena.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track