JUGOSLOVENSKI GLUMAC JE REKORDER! Dobio je dete u 92. godini sa 56 godina mlađom ženom! Zbog njegovih bivših ljubavnica nastala je DRAMA!
Foto: Printscreen/youtube

NAJSTARIJI

JUGOSLOVENSKI GLUMAC JE REKORDER! Dobio je dete u 92. godini sa 56 godina mlađom ženom! Zbog njegovih bivših ljubavnica nastala je DRAMA!

Pop kultura -

Da roditeljstvo, kao ni ljubav, ne zna za godine pokazao je i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je apsolutni rekorder glumac Zvonimir Rogoz, koji je prvi put postao otac u 92. godini.

Po hrvatskoj čaršiji se, dok je Zvonimir još uvek bio živ, šuškalo da on zapravo nije biološki otac deteta koje je rodila njegova 56 godina mlađa supruga Agata, ali je ona uporno tvrdila da te tračeve plasiraju ljubomorne bivše ljubavnice glumca koji je važio za jednog od najvećih zavodnika.

foto: Printscreen/youtube

Na listi muškaraca koji su kasno dobili dete, našli su se i brojni drugi pevači i glumci, kako sa ovih prostora, tako i u svetu.

Tako se pevač Zdravko Čolić oženio, ali i postao roditelj, tek nakon što je navršio pedesetu godinu života.

foto: Dragan Kadić

Sa suprugom Aleksandrom je 2001. godine dobio ćerku Unu, da bi pet godina kasnije njihova porodica postala bogatija i za Laru.

Muzičar Željko Bebek je takođe kasno postao otac. On je dobio sina Zvonimira u kasnim pedesetima, a ćerku Katarinu u 61. godini.

Vlado Kalember, frontmen jugoslovenskog sastava "Srebrna krila", postao je otac dečaka Darijana u 53. godini. Danas 11-godišnji dečak je jedino dete braka sa violončelistkinjom Anom Rucner, od koje se razveo.

foto: Dado Đilas

Mnoge svetske zvezde takođe su prvo dete dobile kasno, tek nakon što su uveliko prešle pedesetu godinu. Tako su Džordž Kluni, Majkl Daglas i Džon Travolta u 56. godini dobili prvo dete.

Kluni je postao otac blizanaca Ele i Aleksandra,a Daglasu je to bio drugi sin jer je iz prethodnog braka imao još jednog.

Ipak, da je kasne godine smatrao idealnim za roditeljstvo govori i činjenica da je sa suprugom, Ketrin Zitom-Džons, tri godine kasnije dobio još jednu ćerku.

Travolta je, sa druge strane, imao tu nesreću da on i njegova supruga Keli Preston izgube najstarijeg sina koji je preminuo 2009. godine na porodičnom odmoru.

foto: Profimedia

Glumac Mel Gibson dobio je dete u 62. godini, dok je glumac Ričard Gir prvog sina dobio u 51., a drugoh u 71. godini, a svestki mediji prenose da je njegova 34 godine mlađa supruga ponovo truda.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track