OTAC NAJPOZNATIJIH MANEKENKI NA SVETU BANKROTIRAO?! Ruše mu kuću, odluka suda ga je dovela DO DNA! Drama u porodici!
Foto: Profimedia

ŠVORC

OTAC NAJPOZNATIJIH MANEKENKI NA SVETU BANKROTIRAO?! Ruše mu kuću, odluka suda ga je dovela DO DNA! Drama u porodici!

Pop kultura -

Građevinski preduzetnik Mohamed Hadid (71), otac manekenki Bele (23) i Gigi Hadid (24), mora srušiti veliku vilu u Bel Eru prema nalogu suda, međutim, nema novca za to. Mohamed je ostao bez ijedne kune, a treba skupiti pet milijuna dolara, odnosno 33 milijuna kuna kako bi se vila srušila.

Losanđeleški gradski tužioci zahtevali su rušenje kuće jer je, tvrde, ogromna, a sud u Santa Monici odlučio je koja je cena.

foto: Profimedia

- Mohamed to sebi ne može priuštit - rekao je njegov advokat Brus Rudman na sudu. Mohamed ne mora odmah da iskešira pet miliona dolara. Prva rata bi bila pola miliona dolara. Međutim, Mohamed nema ni za prvu ratu, kaže njegov advokat.

foto: Profimedia

- On jednostavno nema novca - kaže Brus Rudman.

Arijel Njuman, koji zastupa komšije koje žele da se sruši nekretnina, ne veruju u reči Mohamedovog advokata.

- Zapanjujuće je da je onda uopšte kupio tu višemilionsku vilu na Beverli Hilsu. Ne prihvatamo ovo objašnjenje - rekao je Arijel.

Kako navodi stranica "Celebrity Net Worth", Mohamed je vrlo uspešan građevinski preduzetnik, a "težak" je otprilike 400 miliona dolara. Izgradio je luksuzne hotele i ogromne vile širom sveta. Vila za koju se bori na sudu zove se 'The Crescent Palace', a vredi 60 miliona dolara.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track