HTEO JE DA ME VIDI GOLU, TRAŽIO DA MU POKAŽEM GRUDI! Dženifer Lopez priznala da je bila ZLOSTAVLJANA, otkrila SVE detalje!
Foto: Profimedia

ŠOK

HTEO JE DA ME VIDI GOLU, TRAŽIO DA MU POKAŽEM GRUDI! Dženifer Lopez priznala da je bila ZLOSTAVLJANA, otkrila SVE detalje!

Pop kultura -

Pevačica i glumica Dženifer Lopez, još jedna je na listi slavnih dama koje su doživele seksualno uznemiravanje i odlučile da o tome javno progovore.

Naime, Dženifer je otkrila da je bila žrtva znatiželje jednog reditelja, tj. njegovog zahteva da je vidi golu - iako za to nisu postojali opravdani razlozi.

Tokom okruglog stola magazina "Hollywood Reporter" na kojem je učestvovala sa koleginicama Skarlet Johanson, Rene Zelviger, Lupitom Njongo, Avkvafinom i Laurom Dern, gde su govorile o svojim iskustvima. Dženifer je otkrila kako je prošao neprijatan susret sa rediteljem koji je hteo da se skine.

"Tražio je da mu pokažem grudi. A ja sam mu rekla da nismo na setu i rekla sam ne. Zauzela sam se za sebe. Smešno je jer se sećam da sam u tom trenutku počela da paničim", ispričala je Dženifer.

foto: Profimedia

Ona je dodala da je za to vreme u prostoriji sa njima bila i kostimografkinja.

"Rekao mi je to pred drugom ženom i ja sam rekla ne. Srećom, čini se da je odrastanje u Bronksu izašlo iz mene. Rekla sam mu: ne moram da ti pokazujem sise, neću! Možeš ih videti na setu", ispričala je.

Kasnije joj se on izvinio, ali pevačica smatra da ju je to postavljanje granice spasilo.

"Ako popustiš, misle da mogu da rade šta hoće. Budući da sam postavila granicu i rekla ne, povukao se i kasnije se izvinio", zaključila je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja