Najnovije vesti

SRBIJA JU JE OBOŽAVALA U SERIJI KORAK NAPRED! Danas glumica im 42. godine, samohrana je majka i izgleda BOLJE NEGO IKAD (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU

SRBIJA JU JE OBOŽAVALA U SERIJI KORAK NAPRED! Danas glumica im 42. godine, samohrana je majka i izgleda BOLJE NEGO IKAD (FOTO)

Pop kultura

Glumica Monika Kruz (42), rođena sestra Penelope Kruz, proslavila se ulogom bogatašice Silvije Hauregi u popularnoj seriji "Korak napred" koja je snimana od 2002. do 2005. godine. 

Pre ove zapažene uloge,Monika je bila uspešna plesačica, a obrazovanje je stekla na prestižnim konzervatorijumima u Njujorku i rodnom Madridu. Zbog umeća na polju klasičnog baleta i flamenka proputovala je praktično ceo svet sa svojom trupom.

Nakon uspeha spomenute serije i grupe "UPA Dance", koju su činili glavni glumci, Monika je postala zaštitno lice mnogih brendova, a pojavila se inekoliko filmova. Ipak, nikada nije dostigla slavu starije sestre.

Monika je od 2013. godine ponosna majka devojčice Antonele. Dete je dobila sama, tačnije preko anonimnog donatora sperme, a u jednom je intervjuu otkrila kako sebe ne smatra hrabrom zbog toga.

"Ne vidim razlog zašto bi bilo hrabrije odgajati dete sama nego u paru. Ovo u paru čak je izazovnije, jer muškarac ne može shvatiti zašto je žena toliko povezana s detetom. Postati majka za mene je bilo važnije od toga da sedim i čekam da mi prođe vreme za to", rekla je ona jednom prilikom.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...