UHVAĆENI SU, SADA JE SVE JASNO! Pevačica se STRASNO LJUBILA sa kolegom nasred ulice, više ne mogu da kriju LJUBAV (FOTO)
Foto: Profimedia

UŽIVAJU

UHVAĆENI SU, SADA JE SVE JASNO! Pevačica se STRASNO LJUBILA sa kolegom nasred ulice, više ne mogu da kriju LJUBAV (FOTO)

Pop kultura -

Pre samo nekoliko nedelja se pisalo da je pukla veza pevačice Kamile Kabeljo (22) i njenog kolege Šona Mendeza (21). Naime, pevač je sa svog Instagram profila izbrisao video na kojem se par ljubi, a to su mnogi protumačili kao znak da mešu njima nešto nije u redu. Ipak, najnovije paparaco fotke pokazuju da im ljubav cveta!

Mladi par je uslikan ispred jednog restorana u Santa Moniki, gde su bili na romantičnoj večeri, a koliko uživaju u zajedničkim trenucima govore i fotografije na kojima se par strasno ljubi. Iako na ulici nisu bili sami, Šona to nije sprečilo da zagrli Kamilu i krene da je ljubi.

foto: Profimedia

Podsetimo, iako su Šon i Kamila prijatelji još od 2014. godine, ljubavne iskre su, nagađa se, počele u julu ove godine na snimanju njihovog zajedničkog hita, pesme 'Senorita', a upravo u to vreme je Kamila raskinula sa 32-godišnjim Jutjuberom Metjuom Hasejem. Iako su od tada često viđani zajedno, glasine o ljubavnoj vezi, su službeno potvrdili tek nedavno.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track