VODITELJKA RTS ZAPALILA SRBIJU ŽESTOKIM SE*SOM SA BJELINIM SINOM! Tek da vidite KO joj je sestra! KAKVA LEPOTICA (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA

VODITELJKA RTS ZAPALILA SRBIJU ŽESTOKIM SE*SOM SA BJELINIM SINOM! Tek da vidite KO joj je sestra! KAKVA LEPOTICA (FOTO)

Pop kultura -

Glumicu i voditeljku Milicu Tomašević (27), osim u emisiji „Luda narodna noć" gledaoci imaju prilike da gledaju i u seriji „Senke nad Balkanom“, u kojoj glumi prostitutku.

Milica je rođena 1992. godine u Kosovskoj Mitrovici, a kao glumica se široj javnosti prvi put predstavila 2017. godine u seriji "Komšije", gde je tumačila lik Dragoslave Bešić. U seriji "Vojna akademija" tumači lik Maruše Pavlović, a igra i u filmu "Ekipa".

foto: Screenshot

Ipak, zbog poslednja uloge u "Senkama" i esplicitnih scena koje je snimila, cela Srbija priča o njoj. Bez obzira na to što joj je zapala uloga promiskuitetne devojke, što podrazumeva scene seksa, ona kaže da joj to nije predstavljalo problem i da je uz pomoć partnera u seriji Alekseja Bjelogrlića, sina Dragana Bjelogrlića, uspela sve da odradi kako treba.

Milica ima i mlađu sestru Anđelku, koja se pre nekoliko godina takmičila na Izboru za mis. Crvenokosa lepotica predstavljala je Srbiju na takmičenju “Miss Earth” 2013. koje je održano na Filipinima, a takođe je predstavljala zemlju i na takmičenju “Miss Universe” 2014. koje se tradicionalno održava u Majamiju.

Pažnju medija privukla je i nakon što je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju sa Donaldom Trampom.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track