KO JE ŽENA KOJU BRED PIT ZALJUBLJENO GLEDA? Mlađa je od njega 25 godina i NE RAZDVAJAJU SE! Ova stvar je ŠOK! (FOTO)
Foto: Profimedia

preboleo anđelinU?

KO JE ŽENA KOJU BRED PIT ZALJUBLJENO GLEDA? Mlađa je od njega 25 godina i NE RAZDVAJAJU SE! Ova stvar je ŠOK! (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski zavodnik Bred Pit (55), sve češće se u javnosti pojavljuje sa glumicom i umetnicom Alijom Šokat (30), zbog čega svetski mediji tvrde da su već neko vreme u vezi.

Poslednji put su viđeni tokom vikenda u jednoj umetničkoj galeriji na izložbi, sa koje su otišli zajedno.

foto: Profimedia

- Hvala ti Brede što si nam se pridružio na izložbi. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da te upoznam s mojim prijateljem i velikim umetnikom Martinom Vertmanom - piše u objavi producentkinje Melike Duran na kojoj su Bred i Alija.

Istog dana su viđeni kako zajedno večeraju, a prošlog meseca su prisustvovali i stend up šou Majka Birbiljija gde su se zajedno fotografisali u bekstejdžu.

"Oni su ipak samo prijatelji", rekao je izvor blizak glumcu, a preneo People magazin.

foto: Profimedia

Ko je Alija Šokat?

Glumica Alija Šokat rođena je 1989. godine u Riversajdu, u Kaliforniji. Najpoznatija je po ulogama u seriji "State of Grace", gde je tumačila lik 12-godišnje Hane Rejbum. U sitkomu "Arrested Development" tumačija je lik Mejbe Fank, dok je u horor-komediji "The Final Girls" glumila Gerti Majkls. U satiričnoj seriji "Search Party" tumači lik Dori Sejf od 2016. godine.

Inače, njena majka Dina Šokat (devojačko Berk) je ćerka poznatog glumca Pola Berka, a njeno poreklo je irsko, norveško i italijansko. Sa druge strane, Alijin otac Toni Šokat je filmsi producent, rođen u Bagdadu. Glumice je odrasla u Palm Springsu i ima dva brata.

foto: Profimedia

Kada ne glumi, Alija voli da slika, a učestvovala je u izložbama galerija u Los Anđelesu, Meksiko Sitiju i Parizu. Takođe se bavi i muzikom i peva u džez baru.

Još od snimanja filma "Devojke na točkovima" (Whip it), postala je najbolja drugarica sa koleginicom Elen Pejdž.

Biseksualnog je opredeljenja.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track