MILOŠ BIKOVIĆ POSTAJE TATA: Glumac objavio fotografiju zbog koje GORE DRUŠTVENE MREŽE!
Foto: Damir Dervišagić

nova uloga

MILOŠ BIKOVIĆ POSTAJE TATA: Glumac objavio fotografiju zbog koje GORE DRUŠTVENE MREŽE!

Pop kultura -

Konačno staruje emitovanje serijeJužni vetar“. Istoimeni film oborio je sve rekorde, a sad nas nedeljom uvele očekuje priča koja je nastavlja u 14 epizoda.

Uzbudljiv krimi triler snimljen prema scenariju Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, koji je ujedno i reditelj, prikazuje savremeni Beograd kroz vizuru jednog određenog dela stanovništva, članovima tzv. „podzemlja“ koji pričaju jednu, pre svega, realnu priču o seriji neuspeha „malog“ čoveka u surovom okruženju. To je, kažu, poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka.

Prvi put Miloš Biković igra i oca.

GLEDAJTE NA VECERAS 20:00 na RTS

A post shared by "Juzni vetar 2 SERIJA & FILM"? (@juzni_vetar_2_deo) on

Nema sumnje da će se u nastavku publika će se zaljubiti u Maraševog sina, koga igra mladi glumac Milutin Janić (4), inače naslednik glumice Nade Macanković i odbojkaša Bojana Janića.

Like father like son ??‍♂️

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

Mali Mićko je najviše scena snimao s filmskom majkom Jovanom Stojiljković, kao i ocem, koga tumači Miloš Biković, a glumica za Kurir otkriva kako je dečak dobio ulogu i kako se snašao ispred kamere.

foto: Zorana Jevtić

- Mnogo dece je bilo na kastingu, a u uži krug je ušlo pet dečaka. Nije bilo protekcije. Mićko je zaista bio najbolji na kastingu. Kad je dobio ulogu, saznala sam da je sin moje koleginice - izjavila je nedavno za Kurir Jovana Stojiljković.

Kurir.rs/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track