ODUZELA IM TITULE, A NE PRESTAJE DA SE SMEJE! Kraljica Elizabeta se pojavila u njegovom društvu! ŠOK
Foto: Profimedia

foto

ODUZELA IM TITULE, A NE PRESTAJE DA SE SMEJE! Kraljica Elizabeta se pojavila u njegovom društvu! ŠOK

Pop kultura -

Kraljica Elizabeta pojavila se u javnosti samo dan nakon što je saopštenjem obavestila javnost da je postigla nogovor sa Megan Markl i princem Harijem.

Nakon što je cela kraljevska porodica morala da se suoči sa pedofilskim skandalom u koji je upleten i njen sin princ Endru koji je optužen da je spavao s maloletnicama, unuk Haari i njegova supruga Meghn Markl saopštili su joj da žele da se odreknu svih kraljevskih dužnosti.

Nakon nedelja pregovora tokom vikenda je postignut dogovor kojim je kraljica javnost obavestila da je podržala njihovu odluku.

foto: Profimedia

Podrška je očigledno i sinu Endruu s kojim se pojavila samo dan nakon što je objavila da je palata odlučila kad su Megan i Hari u pitanju.

Princ Endru bio je pratnja kraljici na misnom slavlju u Sandrigamu. Elizabeta koja je nosila crno-beli karirani kaput nije skidala osmeh s lica .

foto: Profimedia

Podsetimo, princ Endru se kraljevskih dužnosti odrekao još u novembru prošle godine.

Od tada se nije pojavljivao na javnim događajima ni porodičnim okupljanjima, izbegao je čak i tradicionalno božićno okupljanje, ali se čini da je kraljica odlučila da ga podrži, što potvrđuje današnje zajedničko pojavljivanje u javnosti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track