(18+) PRVA SRPSKA LEZBO PREDSTAVA: Sve što ste videli u pozorištu, ZABORAVITE! Pogledajte VRELE SCENE naših glumica!
Foto: Privatna Arhiva

umetnost i strast

(18+) PRVA SRPSKA LEZBO PREDSTAVA: Sve što ste videli u pozorištu, ZABORAVITE! Pogledajte VRELE SCENE naših glumica!

Pop kultura -

Da li je sloboda jednostavna kao što se plasira savremenom svetu? Ko smo mi zaista? Da li živimo život, ili smo *goli kao crvi". Upravo se ovo pitaju svi koji su dosad imali priliku da vide scene komada No Exit, predstave koja publiku dovodi do usijanja, neviđenog u Srbiji i u regionu!

Glavne uloge imaju glumice Jelica Kovačević i Jelena Vekovski, koji ruše tabue, prelaze granice i dovode strasti do ključanja.

NO EXIT je napumpana emocijama i dubinom, sa zastašujućim motivom koji nagoni gledaoca na preispitivanje. To je kontroverzna predstava koja poziva na bunt ega, susret sa dušom i svim grehovima čoveka. Golotinja kao rođenje bez stida i seks kao prirodni nagon. Želja i požuda za istim polom? Kukavičluk i izdajstvo svakodnevno.

"Vreme u kome sada živimo je puno licemerja i lizača sopstvenih laži za rad mrvica gumenog hleba a duša u nespokoju budi", poručuju akteri ovih činova.

foto: Privatna Arhiva

- Kada je duša zaslepljena egom, naši životi su bez vrednosti. Gordost i predrasuda su zatvor za naše živote a bez ljubavi i istine su goli kao crvi - poručuje glumica Jelica Kovačević. - Kao glumac, a to je životni poziv, tu je da razumeš opravdaš i zavoliš “a kada voliš ništa nije teško” tako je govorio veliki patrijarh Pavle... Svako je savršen od Boga, upravo onakav kakav je rodjen, dodaje Jelica Kovačević.

foto: Privatna Arhiva

Turneja počinje u Kragujevcu 31. januara, nastavlja se redom - Šabac, Novi Sad, Pančevo , Kruševac ... Spekuliše se da će predstava No Exit biti i u Australiji, gde će deo novca od predstave dati za pomoć u katastrofi koja je zadesila životinje i prirodu ovog kontinenta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track