BJELA VIŠE NIJE ŠEF MAFIJE! Evo ko mu je zamena u Južnom vetru! OVO JE NOVI CAR! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

napušta seriju

BJELA VIŠE NIJE ŠEF MAFIJE! Evo ko mu je zamena u Južnom vetru! OVO JE NOVI CAR! (FOTO)

Pop kultura -

Predrag Miki Manojlović zamenio je Dragana Bjelogrlića u seriji „Južni vetar“. Reditelj Miloš Avramović morao je hitno da nađe glumca koji će igrati Cara, jer je Bjela rešio da se posveti „Senkama nad Balkanom“.

Tako će gledaoci „Južnog vetra“, čiju je prvu epizodu u nedelju videlo neverovatnih 1.726.000 ljudi, u nastavku gledati Mikija u ulozi kriminalca.

- Snimanje druge sezone Bjelinih „Senki“ odužilo se i preklapalo sa snimanjem serije „Južni vetar". Morao sam da mu se zahvalim na saradnji i da ga zamenim. Više nisam mogao da pomeram snimanje zbog ostalih glumaca, koji su već imali zakazane projekte. Žao mi je što sam morao da rasturim ekipu - kaže Avramović.

foto: Printscreen

Reditelj priča kako je došao na ideju da ulogu ponudi baš Manojloviću i zašto smatra da je to pravi izbor.

- Miki je uradio odličan posao! Siguran sam da će gagledaoci vrlo brzo prihvatiti. Nisam ga izabrao samo zato što je legenda srpskog filma već i zato što ga dugo nije bilo na televiziji. Znao sam da ta zamena za Bjelu mora da bude posebna - priča reditelj i dodaje:

foto: Dragana Udovičić

- Miki se sjajno uklopio od prvog dana! Ima toliko iskustva i velikih i nagrađivanih projekata da je bilo pravo uživanje raditi sa njim. Bjelu ćemo gledati u prve četiri epizode, a od pete, koja će biti emitovana 16. februara, uulozi Cara stiže Miki Manojlović. Reditelj kaže da nove epizode serije počinju tamo gde se završila radnja filma „Južni vetar“. Tako će gledaoci imati priliku da prate kako se razvio odnos između Petra Maraša (Miloš Biković) i njegove devojke Sofije (Jovana Stojiljković).

- Videćemo kako će se Maraš snaći u zatvoru zbog svojih poslova s druge strane zakona. Ne mogu previše da otkrivam, ali reću ću vam da će Sofija i Maraš postati roditelji! To će biti veliki izazov za njega ispričao je reditelj. Pored Manojlovića i Bikovića, glavne uloge u seriji tumače i Miodrag Radonjić, Miloš Timotijević, Bogdan Diklić, Srđan Todorović i italijanski glumac Paskval Espozito.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Informer/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja