MEGAN U ŠETNJI SA SINOM I PSIMA! Njen izraz lica najbolje pokazuje šta misli o SKANDALU koji danima drma Britaniju! FOTO
Foto: Printscreen/Daily Mail

uživa u kanadi

MEGAN U ŠETNJI SA SINOM I PSIMA! Njen izraz lica najbolje pokazuje šta misli o SKANDALU koji danima drma Britaniju! FOTO

Pop kultura -

Princ Hari je u ponedeljak stigao u Kanadu kako bi započeo novi život sa svojom suprugom Megan Markl daleko od života kraljevske porodice. U Vankuver je stigao direktnim letom iz Londona, auslikan je na aerodromu u pratnji dva telohranitelja.

Hari je nakon izlaska sa aerodroma otišao u vilu vrednu 14 miliona dolara, a koja je u vlasništvu misterioznog bogataša. Megan i Hari je poslednja dva meseca smatraju svojim domom.

1 / 2 Foto: Profimedia

Jutro pre Harijevog dolaska, Megan je odvela sina Arčija u šetnju. Vojvotkinja od Saseksa bila je ležerno odevena, s njom su bila i njihova dva psa, a činilo se da nema ni trunke brige ni zbog čega što se događa u Velikoj Britaniji na kraljevskom dvoru.

U subotu tokom dana iz Bakingamske palate izdali su saopštenje u kojem su objavili da Hari i Megan ostaju bez svojih kraljevskih titula, da više neće predstavljati kraljicu Elizabetu, ali i da neće dobijati novac od kraljevske porodice.

foto: Printscreen/Daily Mail

Hari je pre putovanja za Kanadu progovorio o navodnoj velikoj tuzi koju oseća zbog napuštanja kraljevske porodice, ali je istakao da on i Megan nisu imali drugu opciju nego da odstupe sa svojih dužnosti. Dodao je i da se nada da će on i njegova supruga nastaviti da služe Kraljici, Komonveltu i da će on nastaviti da obavljasvoje dužnosti, ali bez javnog finansiranja.

1 / 3 Foto: Printscreen/Daily Mail

Princ je odletieo u Kanadu kako ne bi zasenio svog brata Vilijama, koji će jednoga dana postati kralj, a sada su u toku pripreme za tu veliku titulu. Vilijam je naime u Londonu ugostio 21 delegata iz Afrike na prvoj velikoj svečanosti koju je on organizovao, a bio je u pratnji supruge Kejt, princa Edvarda, princeze Ane i brojnih članova kraljevske porodice.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track