MESECIMA KRUŽE PRIČE DA SE KEJT I MEGAN NE PODNOSE! Nova objava Harijeve supruge to POTVRĐUJE, SVE namerno RADI?!
Foto: Profimedia

PROVOKACIJA?

MESECIMA KRUŽE PRIČE DA SE KEJT I MEGAN NE PODNOSE! Nova objava Harijeve supruge to POTVRĐUJE, SVE namerno RADI?!

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari, bez obzira što su napustili kraljevsku porodicu se i dalje oglašavaju da svom službenom profilu na Instagramu.

Nakon što su se ona i suprug odrekli kraljevskih dužnosti i šokirali ostatak porodice i javnosti, Meghan i Hari očinju normalan i finansijski nezavistan život u Kanadi.

foto: Profimedia

Princ Hari se nedavno oglasio na Instagramu kako bi najavio svoje šeste po redu Inviktus igre, dok je Megan tek sada odlučila da se javi milionima obožavalaca i to vrlo proračunato, barem tako tvrde stručnjaci.

Naime, bivša glumica je podelila nekoliko fotografija nastalih prilikom obilaska londonskog skloništa za životinje "Mejev" koje je posetila ranije ovog meseca, pre nego što je izazvala burne reakcije napuštanjem pozicije iz kraljevske porodice.

Zanimljivo, fotografije brižne Mehan osvanule su na društvenim mrežama nakon što je vojvotkinja Kejt Midlton krenula na 24-časovnu turneju po zemlji.

Obzirom na priče koje kruže već mesecima kako se ove dvie dame ne podnose, mnogi veruju da je Megan i ovaj postupak pomno isplanirala daleko od dvora, baš kao što je objavila onako važnu vest za monarhiju na 38. rođendan vojvotkinje od Kembridža.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track