ENJA JE ZA 10 GODINA IZAŠLA IZ DVORCA 3 PUTA: Prvi komšija joj je Bono, zarađuje više od Adel, a evo zašto živi SAMA!
Foto: Profimedia

nedokučiva

ENJA JE ZA 10 GODINA IZAŠLA IZ DVORCA 3 PUTA: Prvi komšija joj je Bono, zarađuje više od Adel, a evo zašto živi SAMA!

Pop kultura -

Velika irska pevačica Enja Patriša Brenan, poznatija samo kao Enja, u maju ove godine napuniće 59. Od 1997. godine ona živi u viktorijanskom dvorcu Manderli u okolini Dablina, koji je sebi kupila za 3 miliona evra. Protekle decenije u javnosti se pojavila možda svega tri puta. Svoj mir deli sa oko deset mačaka i ne odriče se samačkog života.

Ovoj neobičnoj zvezdi prvi komšija je slavni Bono Voks. U istih 10 godina kolik oje jedva izlazila iz kuće izdala je dva albuma. Prema pisanju stranih medija, u stanju je da potroši mesece na samo jedan detalj jedne pesme, pa i nije neobično što njeni masteri na kraju imaju i po 500 presnimavanja samo jedne muzičke deonice u pesmi. Inače, jedina pomoć u snimanju joj je anonimni stariji bračni par.

Na veliko iznenađenje neupućenih u njenu karijeru, Enja zarađuje više od Adel! Porodica je, pak, ne viđa često, a njeni prijatelji smatraju da nije mnogo duhovit tip osobe. U retkim trenucima kada bi davala izjave znala je da govori da je nakon snimanja, kojima se bavi svakodnevno, tako loše raspoložena da ne može ni da zamisli da je kakav životni partner podnese u tim mračnim stanjima. Brak, zato, i vidi kao noćnu moru.

Iz tog razloga, ona nastavlja da živi sama.

Ona tvrdi da joj je tako najbolje, te da je njena muzika čitav njen svet. S druge strane, kada je započinjala karijeru, niko joj nije predviđao veliki uspeh.

foto: Profimedia

Kurir.rs/DailyMail/TheSun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track