BAKA PRASE NEĆE STATI! Vojaža žestoko ISPROZIVAO, reper ovo neće podneti! Ni devojku mu nije ŠTEDEO! Cela Srbija u ŠOKU!
Foto: Printscreen

TEK SE ZAGREVA?!

BAKA PRASE NEĆE STATI! Vojaža žestoko ISPROZIVAO, reper ovo neće podneti! Ni devojku mu nije ŠTEDEO! Cela Srbija u ŠOKU!

Pop kultura -

Vojaž i Baka Prase ne prestaju da "ratuju", iako je reper pokušao da se izvini nakon izjave da Jutjuberi nikada neće moći da pariraju muzičarima, a to je rekao pred Andrijom Jo koji se pored Jutjuba bavi i pevanjem. Najgore od svega je što je Andriji Vojaž radio jednu od pesama, pa je ova rečenica Jutjub scenu još više pogodila.

foto: Printscreen Amidži šou

"Otišlo je predaleko, nisam imao takvu nameru. Poenta je bila da muzika ne može da se poredi, opšte gledano, "jutjuberi" prave dečju, zabavnu muziku, što ne znači da ne mogu da prave ozbiljne pesme. Ne znam šta sam toliko loše rekao", rekao je reper u pokušaju da se izvuče iz situacije i prekine dramu.

"Najlepši mladi par, ali se ne zna ko je u vezi pi***", uzvratio je Bogdan Ilić aludirajući na Breskvicu koja je devojka repera, u pesmi koju je napisao specijalno za Vojaža i nazvao je "Blamaž", kako je posle izjave koja ga je uvredila počeo da naziva repera.

Bez obzira na izvinjenje Vojaža, Bogdan Ilić ne planira da stane, a pesma je za samo 2 sata na Jutjubu skupila 500 hiljada pregleda.

foto: Printscreen/youtube

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track