ŠLIC DO KUKA I DUBOK DEKOLTE! Bijonse obukla SE*SI haljinu, a zaboravila GAĆICE?! (FOTO)
Foto: Profimedia

provokativna

ŠLIC DO KUKA I DUBOK DEKOLTE! Bijonse obukla SE*SI haljinu, a zaboravila GAĆICE?! (FOTO)

Pop kultura -

Bijonse i Džej Zi, jedan je od najmoćnijih parova u svetu muzičke industrije, a mnogi se slažu da nemaju konkurenciju. Da je tako i što se stila tiče, pokazali su pojavivši se na zabavi Kliva Dejvisa, koja se tradicionalno održava uoči dodele Gremija.

Popularna pevačica je u vrlo jednostavnoj crvenoj i elegantnoj haljini istakla bujni dekolte, a tu je bio i dubok šlic koji joj je gotovo sezao do boka, pa je upitno da li je uopšte ispod njega nosila donji veš.

foto: Profimedia

Koliko je i sama bila oduševljena onim što je obukla, svedoči i niz fotografija koje je objavila na profilu na Instagramu.

Džej Zi se nije odvajao od lepe supruge,a on je za ovu priliku obukao belo odelo koje je upotpunio crnim naočarama za sunce. U nekoliko navrata tokom zabave, par je zaljubljeno šaputao i delio sa svima svoje slatke trenutke, a u jednom trenutku ih je domaćin pozvao da mu se pridruže an pozornici.

"Tako smo srećni što nikada niste uzeli pauzu i otišli u penziju. Na kraju svega, želim da vam kažem hvala što se ste nam se pridružili Bijonse i Džej Zi", poručio im je pred svima Dejvids.

1 / 3 Foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track