NOVA LJUBAV IZMEĐU MLADIH GLUMACA: Benčina ljubi inspektorku
Foto: Nemanja Nikolić

Otkrivamo

NOVA LJUBAV IZMEĐU MLADIH GLUMACA: Benčina ljubi inspektorku

Pop kultura -

Planule emocije Zvezda serije „Grupa“ Igor Benčina i Marta Bjelica iz „Državnog službenika“ zajedno već pola godine, a upoznali se na snimanju filma „Volja sinovljeva“

Igor Benčina, kriminalac u seriji „Pet“ i inspektor Gaga u „Grupi“, slab je, kao i njegov mlađi brat Petar, na glumice.

Ekipa Kurira uslikala ga je pre dve večeri na žurki povodom poslednje klape kriminalističke serije „Državni službenik“, koju će gledaoci moći da prate na kanalu Superstar TV, u društvu devojke i koleginice Marte Bjelice. Igor ne igra u ovoj ostvarenju, ali je došao da podrži svoju izabranicu, koja tumači jednu od glavnih uloga LGBT inspektorku Krle. Njih dvoje su u vezi, saznajemo, oko šest meseci.

foto: Nemanja Nikolić

Novi par stigao je na zabavu među poslednjima, a veče su proveli u društvu Petra Benčine i njegove supruge Tamare Dragičević. Petar se pojavljuje u novim epizodama i šef je Krletu, odnosno Marti. Ljubav između dvoje kolega rodila se, kako saznajemo, tokom snimanja filma „Volja sinovljeva“, gde su bili partneri, a zajedno su radili i na mini-seriji „Žmurke“.

Igor je četiri godine stariji od Petra, a glumu je završio u klasi Nebojše Dugalića. Debitovao je u filmu „Karaula“, a šira publika čula je za njega tek nedavno, jer je dosad uglavnom igrao u stranim produkcijama.

- Posebno sam uživao snimajući britansko-francusku kriminalističku seriju „Poslednji panteri“ u Londonu i Srbiji. Pre toga dugo nisam radio, a onda mi se ukazala prilika za ovako veliki projekat, pored ljudi koji su nominovani za Oskara Džona Harda i Samante Morton - izjavio je Benčina.

foto: Nemanja Nikolić

Marta je rođena u Kruševcu, odakle se preselila u Budvu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je glumu na FDU u klasi Dragana Petrovića Peleta, a dosad se mediji nisu bavili njenim privatnim životom. Već njena prva veća televizijska rola učiteljice Mare u kultnim „Čizmašima“ donosi joj popularnost. Iste 2015. snima i film „Otadžbina“, a zatim slede „Izgrednici“ i lik Olje u „Sumnjivim licima“. Upravo je, pored lika Adamove majke u seriji „Žmurke“, svima upečatljiva i kao agent Krle u „Državnom službeniku“, a od jeseni ćemo je gledati i na projektu „Močvara“.

ZVEZDA VEČERI MILAN MARIĆ PRESEKAO TORTU

Snimanje druge sezone „Državni službenik“ trajalo je skoro četiri meseca, proslava završetka uz živu svirku trajala je do kasno u noć. Malo pre ponoći izneta je i torta, koju je isekao Milan Marić.

- Lazar pokušava da ostane deo porodice, ali i nije njen deo. Na dva najvažnija životna polja ostaje bez ičega i kreće, ne od nule, nego iz minusa - kratko je otkrio Marić šta nas čeka u novim epizodama.

(Kurir.rs / Ljubomir Radanov / Foto:Nemanja Nikolić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track