JELISAVETA SAZNALA DA JOJ JE UMRO SVEKAR MINUT PRED IZLAZAK NA SCENU! Prijatelj glumice otkrio sve: Sahrana je već SUTRA
Foto: Dragana Udovičić

drama

JELISAVETA SAZNALA DA JOJ JE UMRO SVEKAR MINUT PRED IZLAZAK NA SCENU! Prijatelj glumice otkrio sve: Sahrana je već SUTRA

Pop kultura -

Miodrag Teodosić, otac Miloša Teodosića, košarkaša i supruga glumice Jelisavete Orašanin, preminuo je u 68. godini. On je i ranije imao problema sa zdravljem. Poslednji put u javnosti pojavio se u decembru prošle godine, na otvaranju sinovljevog hotela na Divčibarama.

Kako se navodi, Miodrag Teodosić biće sahranjen sutra u 13.30 sati u Valjevu.

Tragična vest sportisti je teško pala, ali i njegovoj supruzi koja je za smrt svekra saznala sinoć, maltene usred predstave koju je igrala u Beogradu, otkriva izvor.

"Šokirala se kad je čula. Nije znala šta ju je snašlo. Na telefonu je tešila Tea, a s druge strane morala je da nabaci osmeh i izađe na scenu... Užas", ispričao je Jelisavetin prijatelj.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Teodosićev otac 2016. bio je i na neurološkom odeljenju Kliničkog centra Srbije, baš u periodu kada je njegov sin bio fokusiran na vođenje tima ka Olimpijskim igrama te godine, ali to Miloša nije sprečilo da mu redovno dolazi u posetu i brine o njemu.

Za Miodraga su komšije imale samo reči hvale, a svi su saglasni u jednom - da je njegova smrt velika tragedija.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Pink.rs/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track