MALO KO ZNA DA SU U BRAKU 14 GODINA! Ona je ćerka glumca, a on KUM Slobode Mićalović! Na žurki je 6 puta pitao za ime
Foto: ATA Images

Velika ljubav

MALO KO ZNA DA SU U BRAKU 14 GODINA! Ona je ćerka glumca, a on KUM Slobode Mićalović! Na žurki je 6 puta pitao za ime

Pop kultura -

Zorana Bećić i Igor Đorđević važe za jedan od najskladnijih brakova na našoj sceni. Skoro 14 godina su u braku i imaju dve ćerke - Petru i Blanku.

Glumica kaže da ju je suprug Igor osvojio romantikom. Upoznali su se na jednoj žurki dok su još bili studenti. Igor je šest puta tokom večeri Zoranu pitao kako se zove, objašnjavajući da ima lošu memoriju. Lepa crnokosa koleginica odgovorila mu je dva puta, a ostatak večeri ga je ignorisala. Ipak, Igor je bio uporan i na jednom od narednih susreta počeo je da je muva.

foto: ATA images

A glumica Zorana Bećić poznata je kao neko ko za sebe kaže da je u glumačkim vodama uspela iz inata, nakon što su joj na Akademiji u Sarajevu rekli da je previše mlada i nesigurna da bi mogla da pliva u glumačkim vodama. Međutim, skupila je hrabrosti i krenula dalje. Došla je u Beograd i okušala sreću na Akademiji dramskih umetnosti. Prošla je prijemni i upisala Akademiju u klasi profesora Predraga Bajčetića. Bila je generacija sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević i Marijom Vicković.

foto: ATA images

Zoranu Bećić, koju publika zna po ulogama “Mala noćna muzika” i serijama “Jagodići” i “Zvezdara”, potiče iz umetničke porodice. Ćerka je poznatog sarajevskog glumca Zorana Bečića i pozorišnog kostimografa Vanje Popović. Igor Đorđević je poznat po ulozi u "Korenima" i on je kum Slobode Mićalović.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track